Jump to content

i7 920 D0 ερωτηση!!!

Jim@kiS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σας παιδια 8α παω για τον 920.

Για να ειναι D0 πανω στο κουτι προσεχω μονο το (sSpec = SLBEJ) να ειναι αυτο η εχει και κατι αλλο που πρεπει να δω για να ειναι σιγουρα D0 μην κανω καμια μπαρουφα και παρω λα8ος!!!!

Ευχαριστω

ok οποτε με αυτο sSpec ειμαστε μια χαρα....Ευχαριστω παιδια...Υπαρχει αλλος τροπος να το καταλαβουμε?απορεια....:spam:

Εγω τουλαχιστον δεν ξερω καποιο αλλο τροπο.Ετσι υποτιθεται οτι παιρνουν ολοι...

H απόδοση είναι ανάλογη των Mhz....Με το παλιό stepping(C0) να έπιανες με αέρα και με αρκετό ρεύμα max 4100-4200(αν δεν κάνω λάθος), με το καινούργιο stepping έχεις σίγουρα τα ίδια Mhz με πριν με λιγότερο ρεύμα και από εκεί και πέρα έχω δει και 4600+Mhz με αέρα...:D

H απόδοση είναι ανάλογη των Mhz....Με το παλιό stepping(C0) να έπιανες με αέρα και με αρκετό ρεύμα max 4100-4200(αν δεν κάνω λάθος), με το καινούργιο stepping έχεις σίγουρα τα ίδια Mhz με πριν με λιγότερο ρεύμα και από εκεί και πέρα έχω δει και 4600+Mhz με αέρα...:D

!! Σε ευχαριστώ sofos1990 για την ενημέρωση :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.