Jump to content

Βοήθεια για αγορά οθόνης

pelekanos92

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να αγοράσω μία οθόνη, και σκέπτομαι 2:

την LG M227WD-PZ LCD-TV Monitor 22'' (270€)

και την LG W2453V-PF TFT Monitor 24'' (290€)

Τη θέλω κυρίως για hardcore gaming. Πρόβλημα χώρου δεν υπάρχει. Και, δεν ξέρω αν χρειάζεται, αλλά σας παραθέτω και μερικά χαρακτηριστικά του PC:

Palit GTX 295 SVGA (PCI-Express, 1792 MB)

Gigabyte GA-EX58-UD3R (s1366, DDR3, X58)

Intel Core I7-920 (s1366, 2.66 GHz, Cache 8MP, Box)

Adata 6GB DDR3-1600 Ram Kit (PC3 12800, 9-9-9-24, AD31600G002GU3K)

PC Power & Cooling Silencer Quad Cf S75CF-EU (750W)

η πρωτη εχει και tv tuner αν δεν το χρειαζεσαι παρε την 24αρα

Πρώτον, τη είναι το TV tuner;

Δεύτερο, δε μπορώ να αγοράσω TV tuner και να το βάλω στην 24;

"Με 22 ίντσες, TV Tuner με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη (DVB-T), και διπλή είσοδο HDMI, η M227WD-PZ μπορεί να παίξει επάξια τον ρόλο μιας κανονικής τηλεόρασης και να προσφέρει άφθονες στιγμές ψυχαγωγίας σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, ανεξάρτητα αν ο χώρος είναι περιορισμένος."

εχει και και δεκτη τηλεορασης η πρωτη

ναι μπορεις να παρεις καρτα τηλεορασης εξωτερικη (usb) η εσωτερικη (pci)για τη δευτερη

Ευχαριστώ για τα παραπάνω, αλλά μπορείς να προτείνεις κάτι πιο εξελιγμένο; Με σε ανησυχεί το budget.

Θέλω ένα TV Tuner ώστε να μπορώ να βλέπω τηλεόραση όσο το δυνατόν καθαρότερα και να γράφω εκπομπές κλπ. σε όσο το δυνατόν καλύτερη ανάλυση. Παρεμπιπτόντως, θα αγοράσω την LG W2453V-PF TFT Monitor 24''.

Η 24' ειναι μια χαρα δεν θα εχεις και προβλημα στις αναλυσεις εχεις καλη καρτα γραφικων οποτε μια χαρα...Και εγω Lg εχω μια 20' και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..θα μπορουσες να το γυρισεις σε Samsung αλλα αυτα ειναι γουστα-ειναι και πιο ακριβες:no:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.