Jump to content

Βοήθεια για σύγκριση GTX 295

pelekanos92

Recommended Posts

Αυτός βαφτίζει κάρτες πριν καν ανακοινωθούν. Στον ύπνο του θα τις βλέπει..:kiss3:

Με το συστημα μου μεγιστο average στα far cry 2 εχω 70 fps!

Ο christaras οταν την ειχε εφτανε τα 75 fps!

Ωραια εισαι στα 87 και !!!!!

Οτι ειναι ταχυτερες ειναι! Ειπα οτι ειναι χεροτερες πουθενα!

Απλα εγω δεν θα πηγαινα!

Η palit ειναι λουκουμι η τιμη της!

Εαν παω σε διπλες καρτες θα παρω 5870!

Αλλα μαλλον θα παω 395gtx...

Seb, μιλάμε για 8ΧΑΑ έτσι? και ΟΛΑ maxed + ambient occlusion (1920*1200 dx10)

Έβγαζα Min fps 50-52 και average 64-65 (και είχαμε παρόμοια για μην σου πω τα ίδια αν θυμάσαι..)

Δεν έχουν σχέση με τα 68 minimum.. πιο πολύ σημασία έχουν όπως καταλαβαίνεις

Καλά δεν θα σκαλώσουμε τώρα σε αυτό! Ένα παράδειγμα είναι, υπάρχουν κι΄άλλα games

Όπως υπάρχει και το Vantage extreme benchmark που και εκεί η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη

Ευχαριστήσου την 295 που σπέρνει ούτως ή άλλως, θα έπρεπε να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος και να μην σκέφτεσαι από τώρα τις 2πλές 5870 ή την 395.. όταν έρθει η ώρα τους, βλέπουμε..

Πολλοι άνθρωποι βρίσκουν "περιττές" αυτές τις διαφορές, δεν βλέπουν τη διαφορά, άρα το βρίσκουν και περιττό να δώσεις τα παραπάνω φράγκα μιας και δεν "χρειάζεται".. Σωστά?

Σε αυτούς ανήκεις?

Τότε γιατί κλοκάρουμε για παράδειγμα? Για να "δεις" τις διαφορές? Ψυγείο αγοράζουμε ή pc? Είναι χόμπυ ή αναγκαίο κακό? Και γιατί ασχολούμαστε τότε?

Σκέψου το λίγο..

Και έθεσες λάθος την ερώτηση!

Ναι βλέπεις την διαφορά όταν από 50-52fps minimum, πας στα 68! Ξέρεις τι σημαίνει αυτό?

1ον ότι βάζεις vsync on και το παιχνίδι παίζει μόνιμα στα 60fps (=τέλεια)

2ον... κάπου 30%-35% άνοδο μήπως?

την διαφορα απο τα 60fps σε 80fps θα την καταλαβεις με το ματι ? :suicide:

Πες τα.Ιδιως οταν το ματι μπορει και ποιανει εως και 24 frames κινησης το δευτερολεπτο...

Οτιδηποτε πανω απο 30 frames θεωρειτε ομαλο και δεν επροκειτο να δεις και να καταλαβεις απολυτως καμια διαφορα.

Πες τα.Ιδιως οταν το ματι μπορει και ποιανει εως και 24 frames κινησης το δευτερολεπτο...

Οτιδηποτε πανω απο 30 frames θεωρειτε ομαλο και δεν επροκειτο να δεις και να καταλαβεις απολυτως καμια διαφορα.

Στην θεωρία ισχύσει αυτό γιατί στην πράξη τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Τα παιχνίδια δεν είναι γραμμικά ως προς τις απαιτήσεις σε hardware. Δεν χρειάζονται όλες οι σκηνές την ίδια ισχύ.

Δες παράδειγμα το crysis warhead, μπορεί κατα μέσο όρο να βγάζεις πχ 30-40fps στη ζούγκλα αλλά όταν φθάνεις σε μια απαιτητική σκηνή που βγαίνουν πολλοί εχθροί, στους πάγους ή στο τέλος με το τραίνο τα frames πέφτουν στα 10-15 και το παιχνίδι γίνεται unplayeble. Άρα όσο περισσότερα fps έχεις τόσο καλύτερο για να μη σου κρεμάσει το σύστημα. 50-60 Θεωρείται η χρυσή τομή.

Πολλοι άνθρωποι βρίσκουν "περιττές" αυτές τις διαφορές, δεν βλέπουν τη διαφορά, άρα το βρίσκουν και περιττό να δώσεις τα παραπάνω φράγκα μιας και δεν "χρειάζεται".. Σωστά?

Σε αυτούς ανήκεις?

Τότε γιατί κλοκάρουμε για παράδειγμα? Για να "δεις" τις διαφορές? Ψυγείο αγοράζουμε ή pc? Είναι χόμπυ ή αναγκαίο κακό? Και γιατί ασχολούμαστε τότε?

Σκέψου το λίγο..

Και έθεσες λάθος την ερώτηση!

Ναι βλέπεις την διαφορά όταν από 50-52fps minimum, πας στα 68! Ξέρεις τι σημαίνει αυτό?

1ον ότι βάζεις vsync on και το παιχνίδι παίζει μόνιμα στα 60fps (=τέλεια)

2ον... κάπου 30%-35% άνοδο μήπως?

To απολυτο 1920χ1200 gaming που εχω δει Live και οχι εχω διαβασει, ειναι στον christara οταν βαλαμε τις 2χ295!

Eκει να δεις, far cry 2 average 130 fps, max 170 kai min 100!

Οσο για το crysis με οτι settings γοσταρεις 60αρα σταθερη οτι και να παιζει στην οθονη!

Οσο για το vantage 37000 για πλακα!

Και ολα αυτα οποιος θελει να διαθεσει 2χ390=780 ευρω!

Παντα υπαρχει το κατι καλυτερο οπως το 3χ285 στο 2560χ1600 περνει κεφαλι!

Για μενα η 295 ειναι best buy αγορα ειδικα με 390 ευρω! Ειμαι πραγματικα πολυ ευχαριστημενος. \

Το οτι θα αλλαξω καρτα ειναι γιατι τις βαριεμαι, μα εδω μεσα για αυτο αλλαζουμε...θα παω και σε ΑMD ετσι για να γουσταρουμε!

Τι να το κάνεις? αφού όπως είπε ο φίλος από πάνω δεν βλέπεις τη διαφορά από τα 24-30fps?!

Ή στραβός είμαι ή superman..

Ρε τι άλλο θα ακούσουμε?!Αστα να πάνε, πετάξαμε τα λεφτά μας.. θα μπορούσαμε να έχουμε μια 4850, μια 9800gt, gts250, να "κόψουμε" και λίγο ΑΑ ή λεπτομέρειες, και να ήταν το ίδιο!

Παιδιά άλλο παίζει ικανοποιητικά με 30+ fps και άλλο είναι το ίδιο με 60+ fps

Aπλά "δεν το βλέπεις" ή μάλλον "το παραβλέπεις" όταν έχεις δώσει 100-150 ευρώ - Συμφωνώ

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο..

Και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για minimum fps

Όσο για τις 2*295.. δεν το συζητάμε! είχα δει το thread.. τα frames και τα scores είναι απίστευτα! Τα λόγια είναι περιττά..

3*285 ε? και μάλιστα οι εκδόσεις με τα 2gb! Θα ήθελα να το δώ κάπου αυτό.. σε 2560*1600 για να έχει "ενδιαφέρον"..

Τώρα όσο για την τιμή...

Με κάτω από 400 ευρώ η καρτούλα είναι ευκαιρία! Ειδικά για όσους ΔΕΝ έχουν ήδη i7..

Για αυτούς είναι καλύτερη ευκαιρία να τσιμπήσουν 2*gtx260 sp216 με κάτω από 300 ευρώ σύνολο και να σκοτώνει! Ε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.