Jump to content

Επιλογή κουτιού Full ATX

Xzibit

Recommended Posts

HAF!

Θα βαλεις μεσα οτι θες,και κανα 2 ψυγεια αμα λαχει και παλι θα εχεις το καλυτερο airflow out there...:jump1:

Ειναι πολυ κοντα σε διαστασεις (πιο φαρδυ) και πολυ ελαφρυτερο για αυτο το ανεφερα επισης κατι πιο "καινουριο" με επισης πολυ καλο air flow

Aνετα παίρνεις το HAF που σου είπαν και πιο πάνω.Και άν θες τόσο πολύ να το βλέπεις μέσα...

Βγάζεις την σήτα που έχει με τον ανεμιστήρα και του περνάς πλέξι :)

Λύσεις υπάρχουν.:p

922-932 σχεδον το ιδιο πραμα.

Εχουν ομως καμια 18αρα Ε διαφορα και επισης το 922 παιρνει μονο κατω το τροφοδοτικο νομιζω.Κατα τα αλλα ειναι εξισου καλο σε αποδοση και ελαφρως facelifted σε σχεδιασμο.

Το 922 είναι Midi και το 932 είναι Full και το παιδί ζητάει Full

:)

Ναι βρε φιλε το ξερουμε απλως αναφερουμε και το 922 γιατι και σε διαστασεις ειναι πολυ κοντα στο 932 αλλα επισης προσφερει ολα τα χαρακτηριστικα του 932 (κατι που πιθανοτατα δεν το ξερει ο φιλος μας) με πιο προσιτη τιμη.

Το οτι ΖΗΤΑΕΙ full δεν σημαινει απαραιτητα οτι πρεπει να γραφει FULL κατα τη γνωμη μου,μιας και το 922 ανετα θα μπορουσε να ειναι σ αυτη την κατηγορια.

Τεσπα αν θελει να ειναι FULL για το ΓΜΤ(!),παιρνει το 932.Αν θελει να κανει λιγο πιο συμφερουσα αγορα χωρις συμβιβασμο σε αποδοση-χαρακτηριστικα παιρνει το 922 και κανα 2 ανεμιστηρες ακομα με οσα του μενουν!;)

ΑΥΤΑ!

Thermaltake έχω αποφασίσει αλλά από τα δύο που αναφέρω ποιό να προτιμήσω;

Το Coolermaster θα πάρω τελικά γιατί κοίταξα στο site της εταιρίας κάποια πράγματα και με άρεσαν.

Το μόνο που θέλω να μάθω ακόμα είναι αν έχει μεγάλο χώρο το κουτί για δύο κάρτες γραφικών αν στο μέλλον θελήσω sli/crossfire.

Το Coolermaster θα πάρω τελικά γιατί κοίταξα στο site της εταιρίας κάποια πράγματα και με άρεσαν.

Το μόνο που θέλω να μάθω ακόμα είναι αν έχει μεγάλο χώρο το κουτί για δύο κάρτες γραφικών αν στο μέλλον θελήσω sli/crossfire.

SANITY prevailed.

Αληθεια αναρωτιομουν τι εβρισκες στα συγκεκριμενα Thermaltake σε σχεση με το haf...

Συγχαρητηρια!

Ειπαμε,εχει και για 3 καρτες!:banging:

Εγω παντως σε καμια 10αρια μερες θα βαλω μια 2η 4850 (και τοτε μπορω να σου πω) αλλα το εχω ηδη δοκιμασει με 2 3870 και ολα ηταν αψογα!

Οποτε θα εισαι αρχοντας(βλεπω οτι εχει αλλους 10+ποντους απ την 4850 μου μεχρι τους HDD !)

Ακομα και wc να βαλεις για ολο το hardware θα το πετυχεις με room to spare!

Ριξε και μια ματια εδω:http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=91505

post-4592-1416074036,4422_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.