Jump to content

Αγορά εκτυπωτή

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα! :daisy:

Ενδιαφέρομαι για άμεση (σήμερα-αύριο) αγορά ενός εκτυπωτή, μιας και ο προηγούμενος της ΗΡ (σειράς deskjet) που είχαμε παρέδωσε πνεύμα.

Τον εκτυπωτή τον θέλω κυρίως για εκτύπωση πολυσέλιδων εργασιών, σημειώσεων και σπανίως (έγχρωμων) φωτογραφιών. Με λίγα λόγια με ενδιαφέρει σημαντικά η ποιότητα και η ταχύτητα εκτύπωσης τις λίγες φορές που θα τον χρησιμοποιήσω.

Από μάρκες και χαρακτηριστίκα δεν έχω ιδέα, καθώς ποτέ μου δεν ασχολήθηκα, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο ΗΡ με άφησε πλήρως απογοητευμένο εξαιτίας των συνεχών βλαβών του, παρά τα 350€ που είχαμε δώσει πριν 5 περίπου χρόνια. :TD:

Ακρίβως και για αυτό το λόγο το bugdet κυμαίνεται στα 100€ πάνω κάτω...

Περίμενω τις προτάσεις σας! :pleasantry:

Είμαι ανάμεσα στον HP Photosmart D7260 και στον Epson Stylus OFFICE B40W.

Για τον πρώτο αναφέρεται ότι είναι μεν για οικιακή χρήση αλλά ότι δέχεται 6 δοχεία (μελανιών φαντάζομαι) ενώ για τον δεύτερο ότι είναι για επαγγελματική αλλά ότι δέχεται 4 δοχεία... Όπως ανέφερα τον εκτυπωτή τον θέλω για απλή χρήση, αλλά από την άλλη 6 δοχεία είναι πολλά, και άρα το κόστος αναλώσιμων ανεβαίνει.

Plz βοήθεια γιατί η αγορά γίνεται αύριο και βιάζομαι.:help:

γιατί δεν κοιτάς κάτι σε laser καλύτερα, αφού σε νοιάζει να εκτυπώνεις κυρίως πολυσέλιδες εργασίες; Π.χ. τον Xerox 6110, που είναι και έγχρωμος, και έχει πολύ καλή ποιότητα και στα έγχρωμα και στα ασπρόμαυρα, και είναι στα 125€. Και από ταχύτητα, πολύ καλός :)

Αν μάλιστα, αποφασίσεις να πας σε έγχρωμο laser, και μπορείς να διαθέσεις εξ αρχής ~190€ παίρνεις τον 6125Ν της Xerox και παίρνεις και 3 έγχρωμα toner επιπλέον (περίπου όσο το κόστος του εκτυπωτή :p).

Thnx για την απάντηση!

Επειδή όπως είπα δεν έχω ίδεα, ρώτησα ένα γνωστό μου που ψιλοασχολείται, και μου είπε να κοιτάξω σε inkjet... Η αλήθεια είναι ότι μου φάνηκε κάπως μεγάλος αυτός που προτείνεις, πράγμα που δεν θα πολυταιριάζει, καθώς θα μπει σε ένα δωμάτιο, στο οποίο ήδη δεν υπάρχει πολύς χώρος... Οπότε ας προσθέσουμε πως και το μέγεθος μετράει...:p

Σχετικά με το κόστος, δυστυχώς τα 120€, 130€ το max δεν μπορώ να τα υπερβώ...

Πάντως αν τελικά πάω για inkjet, με βλέπω να αγοράζω τον HP, κυρίως λόγω της δυνατότητας επέκτασης της εγγύησης.

Μία τελευταία ερώτηση... Μελάνια (δωρεάν) με την αγορά εκτυπωτή δίνονται;

δίνονται κάποια, αλλά συνήθως δεν είναι γεμισμένα φουλ (σαν να τα αγόραζες ξεχωριστά). Αλλά για κάποιες, αρκετές συνήθως, σελίδες, θα σε καλύψουν :)

Και εγώ την πάτησα έτσι προχθές και αγόρασα αυτόν

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.402463

Βασικός λόγος το ethernet, που δυστυχώς κοστίζει.

Πραγματικά ήμουν πολύ μπερδεμένος ( laser, πολυμηχάνημα ή inkjet), αλλά επειδή δέν ήθελα να δώσω και μία περιουσία για να την κλαίω μετά , όπως με τον προηγούμενο μου photosmart, κατέληξα στην πιό απλή λύση, τον παραπάνω inkjet.

Απο την στιγμή που θές να εκτυπώνεις και photo, γνώμη μου να μήν πάς σε laser.

Μελάνια δίνονται αλλά είναι το 1/3 γεμισμένα απότι καινούρια , τουλάχιστον στην HP.

Αυτός είναι μικρός, γρήγορος, βγάζει φωτογραφίες ποιότητας φωτογραφίου και καλύτερες, εκτυπώνει μπρος πίσω μια κόλλα Α4 και τέλος εκτυπώνει και πάνω σε CD/DVD.

Ναί, αλλά όταν χρειάζεσαι πιό πολύ το μαύρο ( εργασίες, δουλειές γραφείου κλπ ) όπως ο φίλος μας, θα τρέχεις όλη την ώρα για μελάνι, γιατί απότι ξέρω και όπως φαίνεται τα μελάνια της Canon όπως και της Epson είναι ψιλο-κουτσουλιές.

Όπως και απο πάνω , γιατί να δώσει 30 ευρώ παραπάνω ?

γιατι ειναι canon εχει καλυτερη αποδοση και για πολλα χρονια καθολου προβληματα με κεφαλη βουλωματα κ.λ.π

Ναί, αλλά όταν χρειάζεσαι πιό πολύ το μαύρο ( εργασίες, δουλειές γραφείου κλπ ) όπως ο φίλος μας, θα τρέχεις όλη την ώρα για μελάνι, γιατί απότι ξέρω και όπως φαίνεται τα μελάνια της Canon όπως και της Epson είναι ψιλο-κουτσουλιές.

οχι τα μαυρα

Παίδες ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!

Τελικά χθες το πρωί πήγα στο Πλαίσιο και αφού πρώτα μίλησα με ένα πωλητή και του εξήγησα τί ακριβώς ζητάω, μετά από προτροπή του πήρα τον HP 6940.

Πάντως σε διάφορες σελίδες δεν είδα και τα καλύτερα σχόλια σχετικά με το συγκεκριμένο εκτυπωτή. Πάλι καλά που έκανα επέκταση εγγύησης.:p

Όπως και απο πάνω , γιατί να δώσει 30 ευρώ παραπάνω ?

Γιατί απλά είναι καλύτερος και εκτυπωτή δεν αλλάζεις κάθε βδομάδα !

Οπως και να έχει ο φίλος ψώνισε, μεγειά του !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.