Jump to content

Που θα κολυμπήσετε φέτος?

JaguarOne

Recommended Posts

Σαντορίνη: Το Καμάρι είναι η καλύτερη παραλία για 'μένα, και σίγουρα μια από τις καλύτερες που έχω πάει. Στα + ο πεζόδρομος από πάνω που είναι απλά τέλειος. Επίσης πολύ καλή παραλία είναι ο Περίβολος/Περίσσα, αλλά στο δρόμο περνάνε αυτοκίνητα και είναι "κάπως" σε σχέση με το Καμάρι. Σε άλλες παραλίες δεν αξίζει να πάτε. Η Κόκκινη είναι περισσότερο για τα μάτια και λιγότερο για την ουσία.

Αύριο φεύγω για Μύκονο και θα προσπαθήσω να κάνω και από εκεί report :shifty:

Σαντορινη μην ξεχασετε να πατε και στην παραλια της Βλιχαδας και μετα φαγητο πανω απτην μαρινα στον Φιλιππα.

στο καμαρι ειναι με βοτσαλο, γενικως προτιμω αμμο αν κ η αγαπημενη μ παραλια στην Πατμο εχει βοτσαλο. Αν η αμμος ειναι λασπη ειναι απατη, καλυτερα βοτσαλο, αλλα δυστηχως το βοτσαλο δεν το σεβονται πολυ και εχει γοπα ful..

ε εγω κλασσικα απο Ποτιδεα μεχρι Σανι , απο Ποτιδεα μεχρι αγιο μαμα . μεχρι και τα κοχυλια μας ξερουν εκει :haha:

ε εγω κλασσικα απο Ποτιδεα μεχρι Σανι , απο Ποτιδεα μεχρι αγιο μαμα . μεχρι και τα κοχυλια μας ξερουν εκει :haha:

Σανι τα σπαει φιλος...

Πηγαινω πολυ συχνα..:)

Κερκυρα!... απο παραλιες,αλλο τιποτα,ασε που βαριεσαι να βλεπεις πρασινο...!.:hi:

βορεια ευβοια στο κολπακι μας που καταληγει το μονοπατι του εξοχικου μας :D

αλλιως παραλια αχλαδιου η παραλια αγ.αννας.

Αθηνα σπανια πηγαινω μπανιο.Αν ειναι προτιμω water fan στη κορινθο για νεροτσουλιθρες η κανα αγ.θεοδωρ. Κορινθιας προς τα εκει μερια

Σήμερα πήγα στο Super Paradise.. Τόσα gay γυμνά ζευγαράκια δεν έχω ξαναδεί.. Περίμενα να δω περισσότερες χορδές, αλλά πάπαλα.. :p Πάντως σαν παραλία είναι πολύ καλή και τα νερά είναι crystal clear :neo:

Σήμερα πήγα στο Super Paradise.. Τόσα gay γυμνά ζευγαράκια δεν έχω ξαναδεί.. Περίμενα να δω περισσότερες χορδές, αλλά πάπαλα.. :p Πάντως σαν παραλία είναι πολύ καλή και τα νερά είναι crystal clear :neo:

???

For_the_Horde_.jpg

χανια και ρεθυμνο λαοθαλασσα...

οι μισες γυναικες με 3/4 μαγιω,και οι αλλες μισες τιγκα κυτταριτιδα :p

αλλα back to athens Παλι:weep:

Αύριο θα πάω για 3ήμερο Έδεσσα και θα ρίξω βουτιά στα λουτρά της Αριδαίας.....Δευτέρα ως Πέμπτη Χαλκιδική και μπανάκι σε Καλλιθέα Ποτίδαια Μουδανιά και Άγιο Μάμα.

Παρασκευή θα κολυμπάω......

.......... στην πολυθρόνα στα Σεπόλια από τον ιδρώτα.:haha:

???

For_the_Horde_.jpg

χανια...

Πλατανιάς, αγιά μαρίνα και σκανδιναβικά πιπίνια ftw!!Tην άλλη βδομάδα κατεβαίνω....:happy2::banging:

Γενικά οι παραλίες τις Μυκόνου διαθέτουν τα χαρακτηριστικά που είπες.Και τα 2.:shifty:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.