Jump to content

Που θα κολυμπήσετε φέτος?

JaguarOne

Recommended Posts

Yabanaki 4 me :D

(εξεπλάγην με τον Αστέρα πάντως - 3-4 φορές που είχα πάει δεν είχα καταλάβει ότι είναι τόσο άθλια η κατάσταση (εκτός του ότι εκνευρίστηκα να περπατάω μια ώρα, σαν τα Αστέρια στη Γλυφάδα))

προς το παρόν στην πισίνα του κολυμβητηρίου..

Εντος Αθήνας δεν πηγαίνω για κανένα λόγο στην Θάλασσα..

Σε κάνα νησάκι θα την βρούμε και φέτος..

Akanthus, Balux, Bolivar (Μετα την Σαρωνιδα ειναι) και οταν ειμαι στο εξοχικο μου στο Πορτο Ραφτη, στα βραχακια αριστερα απο την πλαζ ή στην πλαζ αν θελω να παιξω και καμμια ρακετα...

Δεν κανω μπανιο στις πλαζ τις "Αθηναϊκες" Δεν χρειαζομαι καποια οδηγια για να καταλαβω οτι ειναι τιγκα στο κολοβακτηριδιο κ οτι αλλο κολυμπαει.

Η Ψυταλεια απλα εκανε τα νερα βιωσιμα για τα ψαρια κλπ, οχι για μπανιο. Με τοσα καραβια που κυκλοφορουν κ ολες σχεδον τις βιομηχανιες να ξαμολανε τα αποβλητα χυμα, απλα....ΔΕΝ....

Ουπς.... μάυρο στο Μαύρο Λιθάρι... τουλάχιστον τώρα εχω δικαιολογία να μην ξαναπάω :D

Εγω πάλι στη Λούτσα εξορμώ... Καλούτσικες παραλίες και ευτυχώς όχι πολύς κόσμος...

Και μπόνους καλά νούμερα στην αποπάνω λίστα... :shifty:

Σαντορίνη μεριά και μετά καθημερινά στη Γλυκορίζα της Σάμου με ρακέτες κοκτέιλ κλπ κλπ κλπ

Akanthus, Balux, Bolivar (Μετα την Σαρωνιδα ειναι) και οταν ειμαι στο εξοχικο μου στο Πορτο Ραφτη, στα βραχακια αριστερα απο την πλαζ ή στην πλαζ αν θελω να παιξω και καμμια ρακετα...

Winters στην πλαζ να μπαίνεις από τα δεξιά ;)

ξέρεις εσύ.. απ τα βράχια..:hehe::hehe:

Alimos Beach.Πρέπει να μου λένε και μπράβο και όλας που πάω σε θάλασσα γιατί βαριέμαι.:hehe:

Καλά καλά πάντως αν είναι η βάρκιζα σημειωμένη με "Α" τι να πει και ο άλημος... Αλλά είναι "Κ" Rated,89 κολοβακτηρίδια με 100 max σε 100ml νερού κτλ.

Καλά πιο μακριά σιγά μην πάω,εκτός αν κανονιστεί τίποτα ή εκτός αν είναι για τίποτα διακοπές.:hehe:

Πάντως πάντα μου άρεσε η βάρκιζα,σιγά μην χάσω το μπάνιο μου αν είναι να πάω προς τα εκεί.

Λούτσα κλασσικά όπως κάθε χρόνο (από την επόμενη βδομάδα)!!

Καθαρά και ήρεμα εκτός από τα ΣΚ που πλακώνουν όλοι από Αθήνα...:crazy:

Λούτσα κλασσικά όπως κάθε χρόνο (από την επόμενη βδομάδα)!!

Καθαρά και ήρεμα εκτός από τα ΣΚ που πλακώνουν όλοι από Αθήνα...:crazy:

Ετσι ειναι τα πλουσιοπαιδα...! :hehe:

Ετσι ειναι τα πλουσιοπαιδα...! :hehe:

E,ναι..:p

Ξέχασα να πω πως τα ΣΚ που μαζεύονται κάνω συνήθως μπάνιο στην πισίνα,ή αράζω στο τζακουζι..:rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.