Jump to content

OC GTX 295 UNDER VISTA X64

sayan2

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρα σε ολους. Το προβλημα μου και ο λογος που ανοιγω αυτο το θρεντ, ειναι οτι αντιμετωπιζω προβλημα με προγραμματα οπως, rivatuner, atitool ωστε να δοκιμασω λιγο κλοκαρισμα στην gtx μου. Με λιγο ψαξιμο που εκανα στο ιντερνετ, διαπιστωσα οτι αντιμετωπιζουν και αλλοι προβλημα με τα βιστα 64. Ενδεικτικα στο rivatuner κατα την εγκατασταση μου βγαζει ενα μνμ μου λεει οτι χρησιμοποιω unsigned drivers. Επειτα η εγκατασταση συνεχιζεται και οταν μπαινω στο προγραμμα δεν μπορω να δω τη καρτελα με τα clocks. Παρομοια συμβαινει και με το rivatuner. Εχετε καμια ιδεα? Μηπως μου ξεφευγει κατι? Ευχαριστω :hi:

Μήπως αν πήγαινες στην καρτέλα Power User, εκεί που λέει Riva Tuner /System και έβαζες στο ForceDriverVersion το αριθμό του driver (με διπλό κλικ) να λυνόταν το πρόβλημα σου.

post-11980-1416074035,44_thumb.jpg

post-11980-1416074035,4555_thumb.jpg

Μήπως αν πήγαινες στην καρτέλα Power User, εκεί που λέει Riva Tuner /System και έβαζες στο ForceDriverVersion το αριθμό του driver (με διπλό κλικ) να λυνόταν το πρόβλημα σου.

Φιλε μου θα το δοκιμασω και θα σου πω

Δυστηχως δεν πετυχε τιποτα απο τα 2 που μου προτεινατε. Δοκιμασα στο rivatuner 2.24 με drivers 186.18

Παιδια διορθωνω. Βλεπω τη καρτελα για τα tweeks των clocks, απλα εξακολουθει να μην αναγνωριζει τους drivers.:hmm:

υπαρχει περιπτωση να θελει προηγουμενους οδηγους για να δουλεψει 182.06 δεν εχει ανανεωθει απο 27/02/09

το πιο ευκολο και πιο γρηγορος τροπος ειναι να βαλεις το evga voltage tuner μαζι με το patch και μεχρι τους 182,08 drivers και σηκωνε ρευμα απο εκει.

γιατί να μην χρησιμοποίησει το evga precision σε συνδιασμό me to voltage tuner;;

γιατί να μην χρησιμοποίησει το evga precision σε συνδιασμό me to voltage tuner;;

ε αυτο του λεω..............

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.