Jump to content

Ιντερνετ για το καλοκαιρι

FANISTELROOY

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα παιδια, επειδη θα λειπω στο νησι μου για 2 μηνες περιπου το καλοκαιρι σκεφτομουν μηπως εβαζα καμια dsl γιατι δεν θα την παλεψω με dial-up παλι. Ποια ειναι η οικονομικοτερη λυση για ενα 2μηνο χωρις δεσμευση;

Δεν νομίζω να υπάρχει στην αγορά πακέτο μικρότερης διάρκειας των 6 μηνών!

Διαφορετικά πας σε Mobile On the go Internet, αλλά δεν ξέρω εάν σε συμφέρει από άποψη τιμών (+ το ότι εκεί που θα είσαι, θα πρέπει να υπάρχει σήμα 3G)

αν πας για 3g internet, τσέκαρε τι παίζει με την wind γιατι νομίζω ότι μέχρι μια ημερομηνία δίνουν και ενα eee pc με κάθε νέα σύνδεση.

Για κάποιον πάροχο...χλωμό...

Μια εναλλακτική είναι, να έχεις κινητό με σύνδεση, Internet μέσω κινητού. Πάντως Mobile On the go Internet το είχα δοκιμάσει στην Αγγλία και είχα αγανακτήσει. έλεγε 3.6ΜΒσ αλλά πήγαινε σαν dial-up. κάποιος φίλος που είχε εδώ στην Ελλάδα, μου έλεγε τα ίδια.

Με καρτοκινητό vodafone CU υπάρχει ένα πρόγραμμα,με 3.5€ το μήνα ίντερνετ και δωρεάν ο 1ος μήνας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.