Theorw Ιούνιος 26, 2009 Author #22 Ιούνιος 26, 2009 sapphire ε?Και γω για εκει ελεγα απλα σκεφτομουν μηπως κανει λιγο καλυτερη δουλεια ο στοκ της ασους μεχρι να αλλαχτει αλλα δεν ψυχει και μνημες οποτε παω για την διδυμη της δικιας μου!Οταν την παρω θα βαλω και benches!
ultraex2005 Ιούνιος 26, 2009 #23 Ιούνιος 26, 2009 προσφατα προσθεσα μια 4850 asus 512 στην υπαρχουσα saphireκαι επισης αλλαξα και την ψυκτρα με επισης musashi θερμοκρασιες με ανοικτο κουτι αυτο τον καιρο η πανω εχει 36 idleκαι η κατω 45 idle [λογικα γιατι την κλεινει η αποπανω]και σχεδον καθολου θορυβο ειδικα σε θερμοκρασιες η διαφοραεiναι τρομερη ειδα και 15 και 18 βαθμους διαφορα απο μαμα ψυκτρα σε κουτι full tower ayrora[gigabyte]υγ στα παιχνιδια crisis damnation far cry 2 mass effect και σε αλλα πουδεν θυμαμαι αυτη την στιγμη απλα πεταει!!!!!!το crossfire:hi: σε μητρικη χ48 [gigabyte]
Theorw Ιούνιος 26, 2009 Author #24 Ιούνιος 26, 2009 Ευχαριστω φιλε!Και γω musashi εχω βαλει σ αυτην π εχω τωρα και κανει τρομερη δουλεια ακομα και καλοκαιρι,παρολη τη βι-μοντα.Προτιμησα να παρω μια ολοιδια γαι να ξερω και τι να περιμενω πανω κατω απο πλευρας ποιοτητας,υπερχρονισμου κλπ κλπ. Και οπως και συ περιμενω να δω και μερικα ΚΑΛΑ σκορ! (την παραγγειλα,και οταν γυρισω απ ενα ταξιδι π παω αυριο θα την εχω!)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.