charly13 Αύγουστος 21, 2009 #81 Αύγουστος 21, 2009 Το να σου χορηγούν ή όχι δάνειο με βάση τα αναλυτικά στοιχεία του Τειρεσία είναι αντισυνταγματικό καθώς παραβιάζονται τα προσωπικά οικονομικά δεδομένα του καθένα.Το μόνο μη αντισυνταγματικό και ας πούμε νομότυπο...γιατι ηθικό δεν είναι σε καμία περίπτωση..........είναι αυτό που γίνεται προς το παρόν το αν είσαι μαύρο ή λευκό Τειρεσία.Εγκυκλοπαιδικά για να ξέρεις ο Τειρεσίας ένας είναι..
greekfragma Αύγουστος 22, 2009 #82 Αύγουστος 22, 2009 Εγκυκλοπαιδικά το ξέρω οτι ο Τειρεσίας είναι ένας και δεν είναι λίστα αλλά Α.Ε. που δημιουργήθηκε από το σύνολο των τραπεζών. Μαύρος και Λευκός είναι ένας άλλος τρόπος να αναφέρεσαι στις λίστες του.:alien:
GriGaS Αύγουστος 22, 2009 #83 Αύγουστος 22, 2009 Εγκυκλοπαιδικά, ο Τειρεσίας ήταν μάντης της αρχαιότητας....:banging::banging::banging::banging:
kallileo Σεπτέμβριος 6, 2009 #84 Σεπτέμβριος 6, 2009 Ξέρει κανείς μέσα σε πόσο διάστημα μετά την απόλυση πρέπει να καταθέσεις τα δικαιολογητικα για να βγεις στο ταμείο ανεργείας?
cherryman Σεπτέμβριος 6, 2009 #85 Σεπτέμβριος 6, 2009 Ξέρει κανείς μέσα σε πόσο διάστημα μετά την απόλυση πρέπει να καταθέσεις τα δικαιολογητικα για να βγεις στο ταμείο ανεργείας?30 με 45 μέρες νομίζω. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Από γνωστό μου πρόσφατα κάτι είχα ακούσει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στον ΟΑΕΔ της περιοχής σου να ρωτήσεις γιατί χρειάζονται και κάτι ένσημα τελευταία που ίσως να μην τα έχεις πάρει ακόμα από τον εργοδότη και είναι στο ΙΚΑ ακόμα, αν μιλάμε για Ταμείο ΙΚΑ φυσικά.
jpavly Σεπτέμβριος 7, 2009 #88 Σεπτέμβριος 7, 2009 http://www.etekt.gr/gr/images/tameio_anergias.doc1) Η προθεσμία εγγραφής στο ταμείο ανεργίας είναι 60 (εξήντα) ημερολογιακές ημέρες από την απόλυση του ασφαλισμένου.
kallileo Απρίλιος 1, 2010 #89 Απρίλιος 1, 2010 Ξέρει κανείς πόσος είναι ο μισθός ενός αποφοίτου ΤΕΙ στα χαρτιά?
astrolabos Απρίλιος 2, 2010 #90 Απρίλιος 2, 2010 Εξαρτάται ποιανού ΤΕΙ. Κάποια δεν έχουν κατοχυρωμένο μισθό.
dohc161416003179 Απρίλιος 2, 2010 #91 Απρίλιος 2, 2010 http://www.etekt.gr/gr/images/tameio_anergias.doc1) Η προθεσμία εγγραφής στο ταμείο ανεργίας είναι 60 (εξήντα) ημερολογιακές ημέρες από την απόλυση του ασφαλισμένου.Και βέβαια όσο πιο γρήγορα τα καταθέσεςι, τόσο πιο γρήγορα θα λάβεςι το επίδομα.Εναλλακτικά, πας με την απόλυση στον ΟΑΕΔ κάνεις την αίτηση και πας τα χαρτιά(ένσημα) εάν δεν τα έχεις όλα αργότερα...
NoDsl Απρίλιος 2, 2010 #92 Απρίλιος 2, 2010 Ξέρει κανείς πόσος είναι ο μισθός ενός αποφοίτου ΤΕΙ στα χαρτιά?Αν οι απόφοιτοι της σχολής σου επίκεινται σε συλλογική σύμβαση, π.χ μηχανικών πληροφορικής, μηχανικών βιομηχανίας κλπ τότε το ποσό το καθορίζει η σύμβαση σύμφωνα με τα χρόνια προυπηρεσίας. Διαφορετικά το θέμα πάει στο αν σου αναγνωρίζουν όλα τα προσόντα ασχέτως αν έχεις 40 μεταπτυχιακά. Βασικός 680.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.