Jump to content

sos!!!μαλον εκαψα την μια καρτα γραφικων μου!

sokraths kelerhs

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα παιδια!!σημερα ολοκληρωσα την υδοψηξη μου και δεν μου δουλευει η μια απο τις 2 καρτες γραφικων!

τι να κανω για να διαπιστωσω πως την χαλασα η οχι???

μηπως χαλασε απο το σφυξιμο του block???

βγαλε φωτογραφια απο την καρτα την λεπτη διασταση για να δουμε πως πατησε το block και αν παραστράβωσες κανα πυρήνα.

ειναι αδυνατο να βγαλω φωτο τωρα γτ ειναι μεσα στο κουτι κλπ....

δεν ειναι στραβια η καρτα αλλα υπαρχει μια περιπτωση να την παραεσφιξα....

ειναι τοσο ευκολο να χαλασει λες???την δευτερη που δουλευει την εβαλα με πολυ προσοχη και δουλευει μια χαρα!

αυτη που νομίζεις οτι παραέσφιξες ξεκίνα δοκιμές με 2 στροφές ξέσφιγμα κάθε φορά.......υπάρχουν περιπτώσεις που με το που χαλαρώσεις λιγάκι τις βίδες επειδή το παράκανες να δουλέψει σαν να μην συνέβη τίποτα....και σε μητρικές συμβαίνει αυτό και ο λόγος είναι οτι δεν κάνουν καλή επαφή ή βραχυκυκλώνουν traces μέσα στις στρώσεις της πλακέτας.

οποτε εχω και εγω ελπιδες να μου την αλαξουν ε??

εχω κανει μια μικρη βλακεια...εχω βγαλει το αυτοκολητο που ειχε απο πανω γιατι μου αρεσε πιο πολυ το απο κατω που ηταν μαυρο και ελεγε nvidia.... πηραζει λες??

οχ....τωρα????την εφαγα ???

δεν ξερω αν την εφαγες αλλα αυτοκολλητα και λοιπα δεν τα πειραζουμε ποτε.

δεν το θεωρησα τοσο σοβαρο....ειχα βαλει και το block της υδροψηξης μετα...που να μου παει το μυαλο....πιστευω να το καταλαβουν στο πλαισιο...

Τι εννοείς να το καταλάβουν; Ότι το έβγαλες για ομορφιά; Αυτός ο σειριακός αριθμός αποδεικνύει ότι η κάρτα σου είναι αγορασμένη από το πλαίσιο.. με ότι αυτό και αν συνεπάγεται.

Αντί να ρωτάς εδώ και να σου λέει ο καθένας την άποψη του πάρε την κάρτα παραμάσχαλα και πάνε σε ένα Πλαίσιο να σου πούνε μια και καλή αν την δέχονται...

Nα το 'βγαζες το αυτοκόλλητο, άσε που δεν πρέπει αλλά λέμε.....Τουλάχιστον δεν το κράτησες κάπου να το ξανακολλούσες;:hehe:

Btw για τι κάρτες μιλάμε;:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.