Vaggos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2009 Καθώς έκανα το bios update έπεσε το ρεύμα και τώρα το Pc δεν ανοίγει πάει να αρχίσει και ξανά κλείνει και το κάνει συνέχεια. η μητρική είναι η ASUS P5K deluxe.Τι κάνω τώρα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 R.I.P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggos Ιούνιος 23, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Τι είναι αυτό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 23, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Τι είναι αυτό??rest in peace φίλε μου οταν έκανες το φλας και έπεσε το ρεύμα είναι κομματάκι δυσκολο να ξαναδουλέψει.Δοκίμασες να μπεις στο βιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggos Ιούνιος 23, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 δεν μπαίνει δεν ανοίγει καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 23, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Η μητρικη σου πέθανε και δύστυχος ειναι εκτος εγγύησης, οποτε στον κάλαθο :bye: Εκτος αν αλλαξεις το τσιπακι που ειναι μεσα το bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 23, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Μηπως δοκιμασες κανα bios reset λεω εγω τωρα !!Download the latest version or your choose version of BIOS file for your computer or motherboard from the manufacturer’s support site.Rename the downloaded file to AMIBOOT.ROM.Copy the file to a floppy disk.Insert the floppy disk to the floppy drive.Turn on the system.The system should automatically access the floppy drive (indicated LED will light up). If no floppy access occurs press and hold Ctrl-Home to force update. Follow any on screen instruction to restore and recover the good BIOS from the floppy disk.When 4 beeps are heard or a reboot prompt you may remove the floppy disk.Restart the computer.δοκιμασε το μπορει να εισαι τυχερος !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 23, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 μεγάλε απο πλαισιο την πηρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggos Ιούνιος 23, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 οχι από multirama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 23, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Δοκιμασες καθολου αυτα τα 8 βηματα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggos Ιούνιος 23, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 δεν έχω floppy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιούνιος 24, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2009 Μήπως να δοκίμαζες με usb stick ;Πολύ άτυχος είσαι πάντως φίλε μου. Αν δεν καταφέρεις τίποτα και είσαι και εκτός εγγύησης, νομίζω ότι η λύση που σου προτείνει ο SirDiman είναι η πιο φτηνή.Δε ξέρω όμως πόσο εύκολο θα είναι να βρείς το τσιπάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggos Ιούνιος 24, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2009 ευχαριστώ παιδία θα ψάξω για καμία μεταχ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούνιος 25, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2009 Δες αν η μητρική σου έχει dual bios. Αν έχει μπορείς να τη σώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Ιούνιος 25, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2009 Για τέτοιες περιπτώσεις το σύστημα ψάχνει στο floppy, αλλά νομίζω ότι πρέπει να είναι (free)DOS boot disk, με τροποποιημένο το autoexec.bat ώστε αυτόματα να κάνει BIOS update. Κατά την διάρκεια του flash, δεν βλέπεις τπτ στην οθόνη. Από το manual της μητρικής, βρες ποιας εταιρίας είναι το BIOS και ψάξε συγκεκριμένα. 5ε για να γλιτώσεις την μητρική σου δεν είναι και πολλά, εκτός και αν έχεις δυνατότητα για RMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.