Jump to content

Μεταχειρισμένα βιβλία-κόμιξ

amateur

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα,

Έχουμε δύο κούτες με μεταχειρισμένα βιβλία και κόμιξ. Είχαμε αποφασίσει να τα πάμε στην ανακύκλωση γιατί έπιαναν χώρο αλλά ένας φίλος πρότεινε να τα βάλουμε προς πώληση επειδή υπάρχουν άνθρωπου που ενδεχομένων να ενδιαφερθούν, ιδιαίτερα για τα κόμιξ.

Επειδή σε 2 βιβλιοπωλεία του κέντρου μας είπαν ότι δε γνωρίζουν που το γνωστοποιούμε αυτό ή απευθυνόμαστε, ?

Υπάρχουν σχετικά βιβλιοπωλεία ή καταστήματα?

ΜΗΝ ΠΑΣ μοναστηράκι να τα πουλήσεις στα "τσακάλια" σε ΚΑΜΙΑ περιπτώση. Emarket και άγιος ο θεός.

Ευχαριστώ για τις ιδέες,

Ιδιαίτερα όσον αφορά τις ιστοσελίδες με δημοπρασίες. Ούτε που γνώριζα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο.

@bezdim

Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς εννοείς?

Σε ρωτάω, επειδή στην αρχή το πρώτο πράγμα που μου πήγε στο μυαλό ήταν το Μοναστηράκι

Στο μοναστηράκι θα στα πάρουν σε τιμή χώμα ή τίποτα. Μετά αυτοί τα πουλάνε με μεγάλο κέρδος. Ο τρόπος αποθήκευσης θυμίζει χοιροστάσιο. Και φυσικά όλα αυτά μαύρα, χωρίς απόδειξη χωρίς τίποτα.

Οπότε αν σέβεσαι την τσέπη σου και μετά αυτόν που θα πάρει τα κόμιξ/περιοδικά, προτίμησε το emarket ή κάτι ανάλογο.

όταν λες κομιξ εννοείς το ΚΟΜΙΞ (Τεγόπουλος, Walt Disney κτλ) η απλά μια συλλογή απο διαφορα κομικς? Αν είναι το πρώτο, θα ενδιαφερόμουν να μαθω περισσότερα. :)

Ακριβώς. Εννοώ το ΚΟΜΙΞ αλλά και Αστερίξ, Λούκυ Λουκ, Ποπάυ κτλ.

Επειδή όμως τα συγκεκριμένα υπάρχουν στο εξοχικό, θα καταγράψω όλους τους τίτλους και αν σε ενδιαφέρει στείλε μου pm, να μου πεις ποια ψάχνεις και να σου πω ποια υπάρχουν

Παιδιά και εγώ έχω σχεδόν όλα τα τεύχη του ΚΟΜΙΞ και μερικά απο αυτά διπλά.Παντα αναριωτόμουνα ποια θα μπορούσε να είναι η αξία τους

Αν λες ότι τα έχεις όλα τότε η αξία της συλλογής σου είναι γύρω στα 1000-1200Ε.

Μπες στο emarket.gr και δες και μόνος σου

Αν μιλάμε για όλα τα τεύχη μέχρι πρόσφατα, δηλαδή ~250 και κυρίως με ολόκληρη τη πρώτη 50αδα, μιλάμε για πολλά περισσότερα... με 1200ε βγαίνει κάτω από 5 ευρώ το κομμάτι μέσος όρος.. τη στιγμή που τα τεύχη της πρώτης δεκάδας μπορούν άνετα να φτάσουν και τριψήφιο νούμερο ευρώ.

Έχεις δίκιο. Μπερδέυτηκα με τη δική μου συλλογή που λέιπουν γύρω στα 50 παλιά τεύχη. Πάντως μαζεύεις καλό χρήμα όπως και να έχει.

• 7 months later...

Τα έχω ακόμα και θέλουν ψάξιμο, γιατί είναι κάπου στη σοφίτα.

όταν τα βρω, θα τα βάλω σε μία αγγελία

• 1 year later...

Καλησπερα επειδη τα χομπυ μου ειναι πολλα και θελουν πολυ χωρο τον οποιο τον χρειαζομαι πια εχω και εγω ολη την συλογη των κομιξ της disney (1-εως τρεχων τευχος) και σκεφτομαι να την δωσω .Επισης εχω και ολα τα λουκυ λουκ (με τον λουκυ να καπνιζει ακομα:clap:)τα αστεριξ μερικα ιζνογκουντ ολα τα τεν τεν και αρκετα αντιριξ και συμφωνιξ.

Δεν ειμαι εμπορος απλα τα εχω και σκεφτηκα πριν τα βαλω σε καμια χρυση ευκαιρια να εψαχνα για κατι πιο εξηδικευμενο στον κυβερνοχωρο.

Θα ηθελα να μου πειτε σε τι τιμες πολουνται οι πληρες συλογες κομιξ σε αριστη κατασταση (μονο το 1 τευχος εχει κολημενο πανω του το χαρτι του πρακτορειου της τηνου)και φυλαγμενα σε θηκες

Τα λουκυ λουκ ισως καμια 10αρια να ειναι τα τελευταια ολα τα υπολοιπα ειναι πριν το 1987 αγορασμενα οπως και τα αστεριξ τα οποια ειναι λιγο πιο ταλαιπωρημενα σε συγκριση με τα αλλα μια και μου αρεσαν πιο πολυ:T:

Αν θες τη συμβουλη μου δωρισε τα σε καποιο ιδρυμα.

Μερικα παιδια δεν ειχαν την εμπειρια του κομιξ! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.