Blinky Ιούλιος 2, 2009 #41 Ιούλιος 2, 2009 Γιωργο νομιζεις οτι ψηνεται στους 84?Πηρα το σαββατο την καινουρια sapphire με το non-reference design και την dual-slot ψυκτρα που μοιαζει με intel stock cooler.Με πλακωσε στα BSODs , μαλιστα βλεποντας απλα bluray video, ξαφνικα παγωνει η εικονα, δειχνει χιονια και κανει restart...Αρχιζω να τεσταρω με FurMark και παλε εκανε BSODs.Τωρα εκανα φρεσκια εγκατασταση Vista32 (πριν ηταν 64) και βαζοντας μονο τα απαραιτητα εχει τρεξει 1 ωρα FurMark χωρις προβλημα προς το παρον....αλλα θα την αφησω εκει να λιωσει λιγο.Ελπιζω και εγω να ειναι θεμα software γιατι παιζοντας Bluray δεν ανεβαζε θερμοκρασιες και δε δικαιολογειται...Ωστοσο για να μη νομιζεις οτι ψηνεται η δικια σου, εμενα και με το dual-slot cooler εχει σταθεροποιηθει σοτυς 92 βαθμους πλεον μετα απο 1 ωρα FurMark...Το μετανιωσα που δεν πηρα 4770 να πω την αληθεια...
Theorw Ιούλιος 7, 2009 #42 Ιούλιος 7, 2009 Φιλε μαζι σου!!!Πηρα και γω μια ιδια καρτα και το μεσημερι κολλησε (οχι μπλε οθονη ομως)απο υπερθερμανση!!!!!Ειχε παει τουλαχιστον 110!!!!!!!!!!Ξεφτιλααααααα...Η μονη λυση γ αυτη την καρτα ειναι αλλαγη ψυκτρας!
ultraex2005 Ιούλιος 7, 2009 #43 Ιούλιος 7, 2009 Γιωργο νομιζεις οτι ψηνεται στους 84?Πηρα το σαββατο την καινουρια sapphire με το non-reference design και την dual-slot ψυκτρα που μοιαζει με intel stock cooler.Με πλακωσε στα BSODs , μαλιστα βλεποντας απλα bluray video, ξαφνικα παγωνει η εικονα, δειχνει χιονια και κανει restart...Αρχιζω να τεσταρω με FurMark και παλε εκανε BSODs.Τωρα εκανα φρεσκια εγκατασταση Vista32 (πριν ηταν 64) και βαζοντας μονο τα απαραιτητα εχει τρεξει 1 ωρα FurMark χωρις προβλημα προς το παρον....αλλα θα την αφησω εκει να λιωσει λιγο.Ελπιζω και εγω να ειναι θεμα software γιατι παιζοντας Bluray δεν ανεβαζε θερμοκρασιες και δε δικαιολογειται...Ωστοσο για να μη νομιζεις οτι ψηνεται η δικια σου, εμενα και με το dual-slot cooler εχει σταθεροποιηθει σοτυς 92 βαθμους πλεον μετα απο 1 ωρα FurMark...Το μετανιωσα που δεν πηρα 4770 να πω την αληθεια...πανε να παρης μια ψυκτρα σοβαρη μια mussashi ας πουμε να ηρεμησης2 εχω απο δαυτες σε crossfire και δεν καταλαβαινουν τιποτα:happy2:
Ερνεστος Ιούλιος 8, 2009 #44 Ιούλιος 8, 2009 Αλήθεια είναι ότι το reference ψυκτικό σύστημα τις 80άρες+ τις έχει για πλάκα, αλλά αν μιλάμε με τόση συχνότητα για 110 Κελσίου πρόκειται για ξεφτίλα!...Εκτός της ικανότατης Mussashi, παίζει και φοβερή T-Rad2 σε καταπληκτική τιμή (για ευρωπαϊκά δεδομένα)! Μικρό αγκαθάκι, η έλλειψη ενσωματωμένου ανεμιστήρα (άρα ανεβαίνει το συνολικό κόστος), από την άλλη όμως ο χρήστης έχει την απόλυτη ελευθερία επιλογής μεγέθους και αριθμού ανεμιστήρων (χώρια που υπάρχουν και περιθώρια για μοντίφες...).
Κοπρίτης Ιούλιος 8, 2009 #45 Ιούλιος 8, 2009 Κωστα παιζει ενα blockaki full cover koolance απο demo σε καλη τιμη ψησου κι ελα να τα περασουμε στο νεο σου κουτακι
Blinky Ιούλιος 8, 2009 #46 Ιούλιος 8, 2009 Κωστα παιζει ενα blockaki full cover koolance απο demo σε καλη τιμηψησου κι ελα να τα περασουμε στο νεο σου κουτακι δε θελω υδροψυξεις ρεεεε, μη με κολαζεις, server ειναι το μηχανημα, θες να τρεχω και να ασχολουμαι και με συντηρισεις κλπ? Για το κουτι το σκεφτομαι ακομα, μπορει να παιξει mod για πλαινο ανεμιστηρα στο υπαρχον. Παντως λεω να κατεβω παρασκευη, θα εισαι εκει?
JMK1234 Ιούλιος 8, 2009 #47 Ιούλιος 8, 2009 Φιλε μαζι σου!!!Πηρα και γω μια ιδια καρτα και το μεσημερι κολλησε (οχι μπλε οθονη ομως)απο υπερθερμανση!!!!!Ειχε παει τουλαχιστον 110!!!!!!!!!!Ξεφτιλααααααα...Η μονη λυση γ αυτη την καρτα ειναι αλλαγη ψυκτρας!Ακριβώς και εγώ τα ίδια και την επέστρεψα.
Blinky Ιούλιος 8, 2009 #48 Ιούλιος 8, 2009 παιδια δεν ειναι τοσο χαλια. Εμενα τελικα δεν εφταιγε η stock ψυκτρα, εφταιγε το αθλιο (στην ψυξη) κουτακι μου....βγαζοντας το πλαϊνο επεσε 20 βαθμους η θερμοκρασια της και πλεον παιζει στους 72-74 full load, θερμοκρασια αποδεκτη.Βεβαια με εβαλε σε περιπετειες για αλλαγη κουτιου κλπ, αλλα το λεω για την ιστορια...
Theorw Ιούλιος 8, 2009 #49 Ιούλιος 8, 2009 Επειδη εχω αηδιασει με την στοκ ψηξη,να μην μπορεις να παιξεις παιχνιδια χωρις αιρ κοντισιον,παρηγγειλα μια musashi ακομα να ησυχασω...Θα πρεπει να ξηλωσω κατι μοντες απ την κατω καρτα κ να τις ξαναβαλω αλλου αλλα τουλαχιστον θα παρω εκδικηση δινοντας 1,4 βολτ!!!:shifty:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.