kbilly13 Ιούνιος 23, 2009 #21 Ιούνιος 23, 2009 Πάντως δεν είναι από θερμοκρασία, αυτό είναι σίγουροΜπλέ οθόνη λόγω 75-78 βαθμών δεν νομίζωΆντε πες να "πάγωνε" Απλά τρέξε και 3dmark06 και σιγουρέψου ότι θα "κολλήσει" και μετά rma
ea6gka Ιούνιος 23, 2009 #23 Ιούνιος 23, 2009 πριν λίγο έβγαλε 3rdmark vantage κανονικά.WIN , ε βγαλε ολους τους drivers μεχρι τελευταιου byte , ρεσταρτ , ξαναβαλτους προσεκτικα αφους τους ξανακατεβασεις
DotaGami Ιούνιος 23, 2009 #24 Ιούνιος 23, 2009 Εφ'οσον ειπε vantage που λογικα σημαινει οτι εχει vista, ενας λογος παραπανο για να μην εχει bsod.Ακομη αν δε κανω λαθος οταν η καρτα δεν ανταποκρινετε για οποιοδηποτε λογο ειτε αυτος ειναι crash απτα πολλα γραφικα ειτε απο θερμοκρασια, οι catalyst εχουν το vpu recover που κανει restart μονο την καρτα και παλι χωρις bsod ή system restart.Σωστα?
Dant3 Ιούνιος 23, 2009 #25 Ιούνιος 23, 2009 Σωστα αλλα σπανια δουλευει σωστα...αν οι θερμοκρασιες ειναι σωστες τοτε σιγουρα υπαρχει καποιο θεμα με την καρτα.οσο για την μπλε οθονη μηπως δεν ειναι απο τις θερμοκρασιες αλλα κατι αλλο?
qbiefox Ιούνιος 23, 2009 #26 Ιούνιος 23, 2009 Ειχα παραπλησιο προβλημα με την 3850 μου (οχι λογω temps). Ειχα δοκιμασει και εγω τα παντα, αλλα τελικα μονο με format εστρωσε. Πιστευω οτι απλα ειναι μαλακυνση του driver της ATI. Κατι τετοια ειναι που με κανουν να θελω να παρω nvidia να τελειωνω... Δοκιμασε την σε αλλο pc και αν παιξει κανονικα, απλα κανε ενα format στο δικο σου.
Occultist Ιούνιος 23, 2009 #27 Ιούνιος 23, 2009 τα περισσότερα bsod είναι με dxgmms1.sys και ορισμένες φορές system exception error.googlara αλλα δεν βρηκα κατι.....έριξα update και σε οτι driver βρηκα....και σε directX και παλι τίποτα.πριν λίγο έβγαλε 3rdmark vantage κανονικά.Μήπως φταίει το υπόλοιπο - πιθανώς- κλοκαρισμένο σύστημα; Για τα "100% stable overclock" μη βάζεις και το χέρι στη φωτιά...
Theorw Ιούνιος 25, 2009 #28 Ιούνιος 25, 2009 Μηπως ειναι hardware το θεμα δλδ απ τον πολυ καιρο λειτουργιας σε υψηλες θερμοκρασιες επαθε κατι μονιμο...?Και το βγαζει οποτε καπνισει οταν ειναι σε load???Μηπως τα χουν παιξει και τα windows σου και θελουν ενα γενικο format?Γιαιτι οπως αναφερθηκε παραπανω η υπερθερμανση η μαυριζει η οθονη η κολλαει η εικονα...BSΟD δεν μου εχει τυχει απο υπερθερμαση,και μου εχει τυχει να βραζει η καρτα αρκετες φορες...Η καλυτερη λυση ειναι να την πας σε αλλο πισι και να δοκιμασεις...
Astakos Ιούνιος 25, 2009 #29 Ιούνιος 25, 2009 παντως στο BSOD το μυνημα βγαζει τι προβλημα υπαρχει , ασε που οταν κολλανε απο ζεστη freezaroun και δε πετανε μπλε οθονη. Απο την ταπεινοτατη εμπειρια μουΚαι εγω ετσι ξερω..και συνηθως πετανε και artifacts πρωτα.
greekfragma Ιούνιος 25, 2009 Author #30 Ιούνιος 25, 2009 προς το παρόν έχει πέσει φρέσκια εγκατάσταση και εδώ και λίγες ώρες δεν παρατηρείται κάποιο πρόβλημα.........οι θερμοκρασίες βέβαια στο θεό.....για να δούμε.:nada:
greekfragma Ιούνιος 25, 2009 Author #31 Ιούνιος 25, 2009 ναι καλά........φρέσκια εγκατάσταση...εγκατεστημένα μόνοintel matrix storage managerfirefoxwinrarmsn liveventrilomicrosoft office2007nero 8 litefoxit readerκαι πριν λίγο έφαγα μπλε οθόνη iastor.sysγουγλαρα και γινεται χαμός....network drivers conflict.....gpu high temps....και αλλα πολλα.....θα το σπάσω:bye:
ChSin7 Ιούνιος 25, 2009 #32 Ιούνιος 25, 2009 Έχεις δώσει λιιίιιγο παραπάνω ρεύμα στο southbridge ? Δεν βάζεις και ένα 8αράκι ανεμιστήρα να το χτυπά ?
greekfragma Ιούνιος 25, 2009 Author #33 Ιούνιος 25, 2009 οι θερμοκρασίες του συστήματος είναι παραπάνω απο ικανοποιητικές...με 30βαθμούς δωματίου και μετά από 10λεπτά gaming chipset temp=55 & pwm temp=53.....αλλαγμένες πάστες στη μητρική και 4 12άριδες να χτυπάνε περιμετρικά την dfi p45 junior μέσα στο nzxt rogue.τσίμπησα ένα κλικ όλα τα ρεύματα και θα αρχίσω δοκιμές με prime και intel burntest tool.
ChSin7 Ιούνιος 25, 2009 #34 Ιούνιος 25, 2009 Πες ότι έχεις dfi :P Όταν δεν δουλεύω stock πάντα δίνω ένα step ρευμα στο ichR. Δυστυχώς τα προβλήματα εκεί δεν βγαίνουν με burn/mem/ortho etc tests.
kbilly13 Ιούνιος 25, 2009 #35 Ιούνιος 25, 2009 Το καλύτερο θα ήταν να δοκιμάσεις μια άλλη κάρτα γραφικών για να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει κάτι άλλοΜήπως "λάλησε" η μητρική ή οι μνήμες ..λέμε τώρα.. Πάντως μου έχει τύχει να βγάζει όλα τα test (prime-memtest π.χ.) και να μου κολάει σε 3d ΧΩΡΙΣ όμως να φταίει η κάρτα γραφικώνΆβυσσος η ψυχή των pc
greekfragma Ιούνιος 25, 2009 Author #36 Ιούνιος 25, 2009 μιση ώρα memtest και ακόμα μισή ώρα prime όλα καθαρά......δεν καταλαβαίνω...ειλικρινά......και το vantage το παίρναγε με την παλιά εγκατάσταση νεράκι........συνεχίζω δοκιμές.......από αύριο θα δοκιμάσω να βρω καμιά άλλη ΑΤΙ για δοκιμές το ΣουΚου:computer:
greekfragma Ιούλιος 2, 2009 Author #38 Ιούλιος 2, 2009 συγγνώμη που δεν ενημέρωσα αλλά ήμουν λιγάκι πηγμένος.με τη νέα εγκατάσταση όλα καλά.μάλλον software ήταν τελικά το θέμα.όπως και να χει πάντως η κάρτα συνεχίζει να ψήνεται....παρόλαυτα επειδή θέλω την ησυχία μου θα την αφήσω να ψήνεται......και άμα κάποια στιγμή τηγανιστεί υπάρχει και το rma.
pavou Ιούλιος 2, 2009 #39 Ιούλιος 2, 2009 συγγνώμη που δεν ενημέρωσα αλλά ήμουν λιγάκι πηγμένος.με τη νέα εγκατάσταση όλα καλά.μάλλον software ήταν τελικά το θέμα.όπως και να χει πάντως η κάρτα συνεχίζει να ψήνεται....παρόλαυτα επειδή θέλω την ησυχία μου θα την αφήσω να ψήνεται......και άμα κάποια στιγμή τηγανιστεί υπάρχει και το rma.fragma όταν είχα τις 4850 σε CF είχα κάνει δυο profile στην επιφάνεια εργασίας (μέσα από το CCC), το ένα έτρεχε τους ανεμιστήρες στο 30% όπου είναι αρκετά ήσυχοι και με καλές θερμοκρασίες ενώ το δεύτερο τους έτρεχε στο 60% και το είχα για παιχνίδια , εδώ δεν τίθεται θέμα θορύβου μιας και κάνουν σαν τρένα αλλά δεν είχα πρόβλημα μιας και φοράω ακουστικά :dance3:
webhunter Ιούλιος 2, 2009 #40 Ιούλιος 2, 2009 Όχι και ψήνεται στους 80 βαθμούς, αφού είναι γνωστό ότι οι συγκεκριμένες εκεί δουλεύουν στα normal τους. Στα 120-130 θα έπρεπε να ανησυχείς. Και μένα στα ίδια είναι, και την έχω με 40% ανεμιστήρα παντού, games και desktop και έχω ησυχάσει (για τον καιρό που δεν την έχω στο νερό).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.