Magnus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2009 Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο για ψάξιμο θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια σας και τις γνώμες σας σχετικά με αγορά φορητού "βαρια" μέχρι 1000 ευρώ.Κοιτώντας στα γρήγορα έπεσε το ματι μου σε αυτό εδώ (Γενικά έχω μια κλίση προς sony). Φαίνεται πολύ καλό, αλλα σαν να μου φαίνεται "λιγος" ο επεξεργαστής. Τί λέτε?Όσο αναφορά την χρήση που θα κάνω το λιγο απο όλα νομίζω οτι ταιριάζει.Απλά κοιτάω τι καλό θα μπορούσα να πάρω με το πολύ πολύ 1000 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 Δινεις βαρος στη φορητοτητα της συσκευής ή σε κάποιο αλλο χαρακτηριστικό? Τι χρηση θα του κάνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Ιούνιος 22, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 Βασικά θα δουλέψω πολύ κείμενο το καλοκαίρι εκτός μόνιμης εδρας (διπλωματική γαρ) αλλα αφου βλέπω οτι υπάρχει και blu ray σκέφτομαι γιατι να μην δω και καμια ταινιούλα σε HD αφου το έχει πάνω.Ευκαιρία να έχω και blu ray player με αυτόν τον τρόπο και να το συνδέω στην 24αρα που έχω σπίτι. Για αυτό λέω οτι πιθανώς να χρειάζεται και κάπως δυνατό επεξεργαστή και vga (η 4650 που έχει πάνω δεν πάίζει ρόλο στο blu ray?). Ε και κανα παιχνιδάκι καμιά φορά για χαλάρωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epivitor Ιούνιος 22, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 Και εγω φιλε σ'αυτα τα χρηματα το vaio που σκεφτεσαι θα επαιρνα.Η gpu του ειναι πολυ δυνατη και ο επεξεργαστης του ειναι μια χαρα και για παιχνιδια και για 1080p ταινιες.Το μονο που δε μου αρεσει ειναι η αναλυση της οθονης (θα προτιμουσα 1680x1050) και ο δισκος στις 5400 στροφες αλλα δε μπορουμε να τα εχουμε και ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Ιούνιος 22, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 Βασικά αν θελήσω μπορώ αργότερα να βγάλω τον σκληρό που έχει και να βάλω ssd?Εννοώ αν μπορώ μόνος μου να κάνω εύκολά αυτή η αλλαγή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Ιούνιος 23, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Καμιά άλλη ιδέα παιδιά απο όσους έχουν φορητούς ή ασχολούντε πολύ με την αγορά των φορητών?? Ο συγκεκριμένος της sony που αναφέρω στην αρχή πάντως μου φαίνεται πολύ καλός για τα λεφτά του.Μήπως κατι δεν πάει καλά που δεν το βλέπω? Επίσης επείδή δεν ξαναείχα φορητό και γενικότερα δεν έχω ασχοληθεί με φορητούς η αυτονομία των 155 λεπτών θεωρείτε καλή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
epivitor Ιούνιος 23, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Μια χαρα ειναι 155 λεπτα. Αν κανεις και Undervolting θα αυξηθει ακομα περισσοτερο η αυτονομια.Οσο για την τιμη του δε νομιζω να κρυβει καμια παγιδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Ιούνιος 23, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Αλήθεια, τι είναι καλύτερο για έναν κάτοχο τέτοιου φορητού : a) Δυο χρόνια εγγύηση eshop ? Δυο χρόνια εγγύηση Sony ? Ειλικρινά δεν μπορώ να αποφασίσω.Συγνώμη για το offtopic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Ιούνιος 23, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Αλήθεια, τι είναι καλύτερο για έναν κάτοχο τέτοιου φορητού :a) Δυο χρόνια εγγύηση eshop ? Δυο χρόνια εγγύηση Sony ? Γιατί τόσο χάλια είναι και της sony?? Βλέπω οτι δίνει εγγύηση 2 χρόνια το e-shop. Εντάξει άμα κάτσει στραβή με τον φορητό πόσο χάλια μπορεί να πάει η ιστορία με το e-shop? Γενικά ποιές θεωρούντε οι καλύτερες εταιρίες απο αποψη εγγυησης και αξιοπιστίας?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούνιος 23, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Dell, Toshiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
irahara Ιούνιος 29, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Toshiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Ιούνιος 30, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2009 Γενικά έχω ακούσει και εγώ οτι οι toshiba και οι dell έχουν καλή εγγύηση και εξυπηρέτηση. όμως τί σημαίνει αυτό? Αν πάθει κάτι τότε τί γίνεται?Τον στέλνω εγώ σε αυτούς με πληρωμένα έξοδα, τον πάω στον μαγαζί που τον αγόρασα??Επιπλέον αν αλλάξω λειτουργικό χαλάει η εγγύηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιούνιος 30, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2009 Γιατί τόσο χάλια είναι και της sony??Βλέπω οτι δίνει εγγύηση 2 χρόνια το e-shop. Εντάξει άμα κάτσει στραβή με τον φορητό πόσο χάλια μπορεί να πάει η ιστορία με το e-shop?Γενικά ποιές θεωρούντε οι καλύτερες εταιρίες απο αποψη εγγυησης και αξιοπιστίας??Η Sony είναι εξωτερικό όπως και η Αcer. Μονο να πάει και να έρθει θέλει πάνω από μήναΚαλύτερη εγγύηση σε Ελλάδα έχουν Dell, Tohiba και μετά HPToshiba και Dell με br σε αυτά τα λεφτά δεν βρήκα.Για δες αυτόν. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900471Αλλιώς μετά σε Turbo-x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Ιούλιος 1, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Πολύ καλός ο hp αλλα ξεφεύγει αρκετά σε τιμή.Δεν με ενδιαφέρει στην τελική και τόσο πολύ το br αλλα θα προτιμούσα να έχει nvidia κάρτα γιατί σκέφτομαι να βάλω παράλληλα και linux. Αλήθεια η εγγύηση ισχύει αν αλλάξω λειτουργικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Ιούλιος 8, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 Τελικά παιδιά πήρα αυτό. Μου φάνηκε αρκετά καλό σε συνδυασμό με το γεγονός οτι είναι προσφορά με 4 χρόνια εγγύηση. Πώς σας φαίνεται σαν επιλογή?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιούλιος 9, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2009 Μια χαρά και μόνο που έχει 4 χρόνια εγγύηση(Toshiba) φτάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
AltonD Ιούλιος 13, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2009 Για netbook:Επιλογή Νο1αυτόΕπιλογή Νο 2αυτόΕπιλογή Νο 3αυτόΕπιλογή Νο 4αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιούλιος 13, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2009 Φαίνεται ότι οι διαφορές είναι ξεκάθαρες το 1 και το 3 έχουν Celeron και είναι και μικρότεροι σε μέγεθος με το 1 αν και ακριβότερο να είναι πολύ χειρότερη επιλογήΜεταξύ 2 και 4. Το 2 υπερτερεί λίγο σε επεξεργαστή αλλά η διάφορα είναι μικρήΘα επέλεγα το 4 Turbo-x Link to comment Share on other sites More sharing options...
AltonD Ιούλιος 13, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2009 Στην ίδια κατηγορία net book υπάρχει κανένα με μπαταρία 6 κυψελών με διάρκεια γύρω στις 6-7 ώρες; Ή πρέπει να την αγοράσω ξεχωριστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.