Jump to content

Επιστροφη χρηματων απο amazon.co.uk λογο μειωσης τιμης σε προιον που αγορασα

CrazyAnt

Recommended Posts

Μιας και αρκετοι απο εμας κανουμε αγορες απο την αμαζονα, θεωρησα σωστο να αναφερω το γεγονος εδω, ετσι ωστε να το γνωριζουν ολοι, ειδικα οσοι δεν τυχον δεν ηξεραν την παραπανω διαδικασια

Εκανα μια παραγγελια την περασμενη εβδομαδα

ΣΕ 2 απο τα αντικειμενα τα οποια παραγγειλα και ακομα δεν εχω παραλαβει, η τιμη μειωθηκε

Στο ενα απο τα δυο κατα 6 λιρες και στο δευτερο κατα 40 λιρες

Επικοινωνησα μεσω live chat μαζι τους και τους ανεφερα αναλυτικα τις πληροφοριες της παραγγελιας μου και προχωρησαν σε refundhug.giffun.gif

τα χρηματα θα πιστωθουν στις επομενες 2-3 εργασιμες στην καρτα μου απευθειας απο οσο με ενημερωσαν, κατι το οποιο θα επιβεβαιωσω τις επομενες ημερες και θα ενημερωσω αναλογως και εδω

Παλιοτερα το αμαζον ειχε πολιτικη επιστροφης χρηματων λογο πτωσης τιμης, σε αγορες που ειχαν γινει εντος 30 ημερων.

Απο οσο γνωριζω αυτο δεν ισχυει πλεον, αλλα απότι φανηκε επιστρεφουν τα χρηματα σιγουρα σε περιπτωσεις που η παραγγελια δεν εχει ακομα παραδωθει

Δεν ξερω αν το ιδιο ισχυει και σε περιπτωση που καποιος εχει ηδη παραλαβει το αντικειμενο και για ποσες μερες μετα.

Αυτο θα πρεπει να το διαπιστωσει καποιος ο οποιος εχει ηδη παραλαβει και προεκυψε μειωση τιμης σε κατι που αγορασε

Αναφερω το γεγονος αφενος για να μπορεσει οποιοσδηποτε βρισκεται σε παρομοια περιπτωση να παρει τα χρηματα του πισω και αφεταιρου για να καταδειξω για ακομη μια φορα την επαγγελματικη σταση του εν λογο καταστηματος απεναντι στους πελατες, κατι που στα μερη μας οπως ολοι ξερουμε αποτελει αγνωστη λεγη για την πλειοψηφια των επιχειρησεωνdirol.gifbaby.gif

Ελπιζω το παρον να βοηθησει redface.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.