loukas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2009 Καλησπερα εχω ενα προβλημα με τον φορητο μου.Πριν 2 μερες τον βαζω σε λειτουργια..μετα την εισοδο του στο λογισμικο(Vista),ανοιγω μια λειτουργια και κατοπιν κολησε ολο το PC,μετα απο λιγο κολησε και ο cursor,νομιζα οτι ηταν ram και την αλλαξα,αλλα παλι τα ιδια με την διαφορα τωρα οτι μου εβγαζε μετα παλι την εισοδο στο λογισμικο μετα απο λιγο μια μαυρη οθονη αλλα εβλεπα τον cursor να κινειται...νομιζα οτι ηταν προβλημα του λογισμικου ετσι και προχωρησα σε Format πριν καν αρχησει μου εβγαλε μια οθονη μπλε με γραμματα που δεν καταλαβαινα(δεν εχω εικονα να σας δειξω).Επειτα ειπα οτι φταιει ο σκληρος δισκος ετσι και πηρα αλλον αλλα και παλι τπτ...τα ιδια με το format πεταγεται η μπλε αυτη επιφανεια με τα ακαταλαβιστηκα γραμματα.. Οποιος μπορει να μου λυσει την απορια για το τι φταιει ειναι ευπροσδεκτοςΕυχαριστω για τον χρονο σαςΦιλικα παντα Λουκάς:help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούνιος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Υποθέτω πως για να τα αλλάξεις εσύ αυτά ο φορητός είναι εκτός εγγύησης. Ίσως η μητρική να έχει κάποιο πρόβλημα. Δοκίμασε να συνδέσεις μία οθόνη με το φορητό και δες αν σου κάνει και εκεί κολλήματα. Επίσης βάλε ένα live cd με μία έκδοση των linux και δες αν κολλάει. Επίσης δες στο bios τη θερμοκρασίες δείχνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DotaGami Ιούνιος 23, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Για προβλημα θερμοκρασιας φαινετε Τ_ΤΒαλτον μεσα στο ψυγειο και αστον τον λιγο εκει να δουλεψει να δεις αν σου κολαει κι εκει xDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούνιος 23, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Για προβλημα θερμοκρασιας φαινετε Τ_ΤΒαλτον μεσα στο ψυγειο και αστον τον λιγο εκει να δουλεψει να δεις αν σου κολαει κι εκει xDDDDDΚαι αν του πάθει κατι απο υγροποίηση, αναλαμβάνεις να του το επισκευάσεις εσυ; Σε παρακαλώ πολύ, πρόσεξε λίγο τις δημοσιεύσεις σου (και μιλάω γενικώς).Το spamming δέν ειναι ανεκτό στο TheLab.gr και τιμωρείται με την βαρυτέρα των ποινών. Είναι κρίμα και για εσένα αλλα και για όσους εχουν επιλέξει να παρακολουθούν αυτό το θέμα, να διαβάζουν ασχετα πράγματα και αμπελοφιλοσοφίες. Θεωρώ αυτη τη δημοσίευση ως δημόσια προειδοποίηση και απλα σε ενημερώνω οτι δεν θα υπάρξει δεύτερη.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DotaGami Ιούνιος 23, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Και αν του πάθει κατι απο υγροποίηση, αναλαμβάνεις να του το επισκευάσεις εσυ; Σε παρακαλώ πολύ, πρόσεξε λίγο τις δημοσιεύσεις σου (και μιλάω γενικώς).Το spamming δέν ειναι ανεκτό στο TheLab.gr και τιμωρείται με την βαρυτέρα των ποινών. Είναι κρίμα και για εσένα αλλα και για όσους εχουν επιλέξει να παρακολουθούν αυτό το θέμα, να διαβάζουν ασχετα πράγματα και αμπελοφιλοσοφίες. Θεωρώ αυτη τη δημοσίευση ως δημόσια προειδοποίηση και απλα σε ενημερώνω οτι δεν θα υπάρξει δεύτερη.Ευχαριστώ.Sry. Δε θα επαναληφθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Ιούνιος 23, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Σας ευχαριστω για τον χρονο σας και τις απαντησεις σας... Ο φορητος ναι ηταν χωρις εγγυηση.. Τελικα ουτε θερμοκρασια ηταν ουτε προβλημα μητρικης Παρα πολλοι Ιοι ειχαν μπλοκαρει το συστημα Σας ευχαριστω και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.