sokraths kelerhs Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2009 ξερετε που θα βρω ρακορ με γωνια?? 1/2 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Ιούνιος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 http://www.multirama.gr/products/category.aspx?catid=020400&nav=020400:A00630:MR00001037 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokraths kelerhs Ιούνιος 22, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 κοιταξα αλλα δεν βρηκα με γωνια ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούνιος 22, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 σε κεντρικο μαγαζι με υδραυλικα? εγω παω στο Ζωνα στον πειραια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 22, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 για το site δεν μπορω να μιλησω καθοτι ειναι πονεμενη ιστορια... στο μαγαζι παντως απο γωνιες υπαρχει τετοια τετοια τετοια αλλα και τετοια (δεν κανει ομως σε σωληνες με εξωτερικη διατομη >16mm πχ Τygon, feser κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokraths kelerhs Ιούνιος 22, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 οκ παιδια!!ευχαριστω πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilakis Ιούνιος 23, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0346314&catid=02040010 euro ? Και εγω εψαχνα ... αλλα δν θελω να τα πληρωσω και χρυσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Ιούνιος 23, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Την παροιμία που λέει οτι το καλό το πράγμα το πληρώνεις μία φορά , το ξέρεις?Πήγαινε στο πράκτικερ και πάρε με 4 ευρω αντίστοιχα νικελ (και σε λίγο καιρό που θα αρχίσουν να διαλύονται θα σου πω πόσο θα σου κοστήσει η επισκευή...)btw (τα συγκεκριμένα ρακοράκια είναι φανταστικά....) σε λίγο θα παίζουν και σε μονο-blok για classified.......απο ΕΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 23, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 υπαρχουν βεβαια και τα κλασσικα σπυροπατσιωτικα γωνιακα ρακορακια G1/4" με 3€ απλα δεν εχουν πατουρα και o-ring στεγανοποιησης (θελουν teflon ή σιλικονη) και φυσικα δεν ειναι περιστρεφομενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Ιούνιος 23, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 αυτα τα τελευταια τα βρισκω και εδω. ειναι πολυ καλα με την προυποθεση να χρησιμοποιηθουν με υγρο τεφλον,το κοκκινο που ειναι καλυτερο και μονο σε μεταλλικα μερη οπως ψυγεια,οχι σε πλαστικα μπλοκς η τανκ. κανουν δουλεια,τα σφιγγουμε και υπολογιζουμε προς την κατευθυνση που θελουμε και εαν εχουν σφιξει καπως τα αφηνουμε ετσι,εαν δουμε οτι παιρνουν αλλη μια βολτα 360 μοιρων την κανουμε. μετα τα ξεβιδωνουμε και τους βαζουμε υγρο τεφλον και τα ξαναβαζουμε στη θεση τους οπως πριν,το υγρο τεφλον οταν στερεοποιηθει κραταει ελεφαντα. αν καποτε χρειαστει να βγουν αυτο γινεται πολυ ευκολα ζεσταινοντας με δυνατη φλογα την κορυφη του ρακορ ωστε να μην παει πολυ θερμοτητα στη βαση αλλα οσο γινεται στο ρακορ και ετσι με λιγο πιεση ξεβιδωνει. να που εχω χρησιμοποιησει δυο τετοια,δεν χρειαστηκαν επιπλεον ρακορ αφου η διαμετρος τους ηταν οτι πρεπει για 1/2 σωληνα,ειναι τα ιδια με τα κατω στη φωτο του κοπριτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Ιούνιος 23, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Την παροιμία που λέει οτι το καλό το πράγμα το πληρώνεις μία φορά , το ξέρεις?Πήγαινε στο πράκτικερ και πάρε με 4 ευρω αντίστοιχα νικελ (και σε λίγο καιρό που θα αρχίσουν να διαλύονται θα σου πω πόσο θα σου κοστήσει η επισκευή...)btw (τα συγκεκριμένα ρακοράκια είναι φανταστικά....) σε λίγο θα παίζουν και σε μονο-blok για classified.......απο ΕΚ.σωστα αυτα,αλλα υπαρχουν και αλλου επινικελωμενα που δεν διαλυονται.εγω πηρα για 1/2 σωληνα επινικελωμενα απο μαγαζι με ναυτιλιακα και στην επαρχια κιολας με 0,80€ το ενα!12 μηνες τωρα ειναι καινουργια,εχω και περισσευουμενα που τα εχω καψει με καμινετο ,τους εχω αλλαξει τα φωταγια δοκιμη και δεν εχουν παθει τιποτα.πρεπει να ξερετε οτι οταν αγοραζουμε απο εξειδικευμενα μαγαζια κατι που δεν ειναι ευρειας καταναλωσης μας πιανουν κοινως τον κ@λοσε καμμια περιπτωση δεν πληρωνουμε την πραγματικη αλλα την εικονικη αξια ενος προιοντος.και τι ειναι στην τελικη ενα ρακορ;; μερικα γραμμαρια μπρουτζου με ελαχιστο νικελ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.