racer Ιούλιος 7, 2009 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 σήμερα ήρθε και το δικό μου πακετάκι. τελικά ειναι ωραία να αρκούν 30'' για να γίνει ο σένσορας καθρέφτης nice, εμένα μου τα 'στειλε χθες.. Μήπως έχεις φωτό πριν-μετά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 7, 2009 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 όχι, δεν έχω προλάβει να καθαρίσω ακόμα. όταν το κάνω θα ανεβάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 8, 2009 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 κολατε μαγκιες; edit για χαρη του buzaaaaaaa *F20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 8, 2009 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 καλό θα ήταν σε κάθε φωτογραφία με την βρωμια του αισθητήρα να γράφουμε απο κάτω και το διάφραγμα που χρησιμοποιήσαμε νομίζω για να υπάρχει ένα μετρο σύγκρισης. γιατί άλλη βρωμιά θα δεις με f16 και άλλη με f32. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 8, 2009 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 ετοιμος και ο δικός μου (η φωτό ειναι τραβηγμένη με f36, δεν πήγαινε παρακάτω ο 18-200)http://i283.photobucket.com/albums/kk293/zanskou/DSC_7729.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούλιος 8, 2009 Author #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 hayabusa, μου φαινεται εχει ενα σημαδακι στην μεση!!! να και απο μενα (f/36): Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 8, 2009 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 ναι, όντως δίκιο έχεις αλλά δεν είναι πρόβλημα...αν σε f36 αχνοφαίνεται στα νορμάλ διαφράγματα δεν θα υπάρχει τίποτα απολύτως.γενικά κάνουν ωραία δουλειά αυτά τα πραματάκια. δυο περάσματα το έκανα και σχεδόν γυάλισε. φανταζομαι ότι στικάκι πλέον πάει για πέταμα έτσι; επίσης αν περάσω και τα φιλτράκια των φακών ένα χέρι λέτε να υπάρχει πρόβλημα; μάλλον όχι ε;btw, εσένα σου έχει μείνει ένα σημαδάκι πάνω αριστερά και πάνω δεξιά έχει κάτι σαν γραμμές (εκτός και αν είναι από τον τοίχο ή whatever σημάδευες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούλιος 8, 2009 Author #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 το πανω αριστερα εχεις δικαιο, τωρα το ειδα και παμε για ενα 2ο χερι!!! για τις γραμμες μαλλον θελω ενα καλο καλιμπραρισμα (ή γυαλια) επειδη δεν βλεπω τιποτα το στικ οταν το χρησιμοποιησεις και το αφησεις ετσι στον αερα, στεγνωνει μετα απο κανα 5λεπτο οποτε δεν κανει πλεον δουλεια... υγ: εγω εκανα και το φακο μου(εσω-εξω) και δεν ειχα κανενα προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 8, 2009 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 μπα, μη νομίζεις ούτε και η δική μου οθόνη είναι καλιμπραρισμένη. πάντως με λίγο clone stamp δεν θα φαίνεται τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούλιος 9, 2009 Author #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2009 χεχε, εγινε και το 2ο χερι και μπορω να πω πως μετα απο μιση ωρα δοκιμων, το γλιτωσαμε το photoshop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 14, 2009 #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Ωραία, εμένα μου γέμισε λεκέδες, από το υγρό που στέγνωσε, τον αισθητήρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 15, 2009 #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2009 Ωραία, εμένα μου γέμισε λεκέδες, από το υγρό που στέγνωσε, τον αισθητήρα :-O έχεις photo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 15, 2009 #53 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2009 Με λίγη δουλίτσα με μια μαλακή μπατονέτα (από αυτές που είναι για τα μωρά - περισσότερες πληροφορίες στους χαζομπαμπάδες του φόρουμ ), σχεδόν καθάρισε. Θα την ξαναπιάσω σήμερα κάποια στιγμή, γιατί βαρέθηκα χτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 15, 2009 #54 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2009 μπατονετες chicco και καθαρο οινοπνευμα 95% for the win... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 15, 2009 #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2009 εμένα μου άφησε μερικά σημάδια στο φίλτρο του 18-200 τα οποία τελικά έφυγαν με ελαφρύ τρίψιμο με πανάκι γυαλιών. Όταν καθάρισα τον αισθητήρα δεν παρατήρησα.Ιάσωνα, με τις μπατονέτες που χρησιμοποιείς είναι βέβαιο πως δεν πρόκειται να μείνει κανένα χνούδι ή τίποτα τέτοιο πάνω στον σένσορα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 16, 2009 #56 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2009 Ναι Ζαννή. Προσεκτικά, να μη στάζει η μπατονέτα και καθαρίζεις. Αν μείνουν χνούδια κλπ (δύσκολο εφόσον έχεις στραγγίξει την αρχική μπατονέτα), με μια στεγνή τα μαζεύεις. Στην τελική με ένα πουάρ τα φυσάς και φεύγουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 23, 2009 #57 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Μου ήρθαν τα swabs σήμερα το πρωί. Άνοιξα ένα και καθάρισα τον αισθητήρα, αλλά ακόμα υπήρχε σκόνη. Τον καθάρισα με άλλο ένα, αλλά ούτε εκείνο την έδιωξε :alien:. Πάντως τα πολλά πολλά έφυγαν και έμειναν 3-4 κουκκιδίτσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.