GoMaR Ιούλιος 4, 2009 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 ναι.. πως εκανες την δοκιμη για τη βρωμια ; αυτο λεω στριψε την καμερα προς τον ουρανο.Βαλε ΟΣΟ πιο μικρο διαφραγμα μπορεις (βαλε 30+ δλδ) και τραβα φωτογραφια.Και δες αν εχεις μαυρακια (την αηδια του racer δλδ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Ιούλιος 4, 2009 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Ιάσονα με manual focus το κάνουμε αυτό; ή εστιάζω κάπου αλλού κρατάω το κουμπί στρέφω την κάμερα στον ουρανό και τραβάω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 4, 2009 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 δεν έχει σημασία το πώς θα εστιάσεις. αυτό που μετράει έιναι να έχεις πολύ κλειστό διάφραγμα και να τραβήξεις κάτι που να έχει "σταθερό" χρώμα (και κατά προτίμηση ανοιχτό), δηλαδή ένα άσπρο τοίχο, καθαρό ουρανό κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 4, 2009 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 εγω θολες τις τραβαω ολες και κουναω και τη καμερα κιολας ωστε να αν υπαρχει καποιο αντικειμενο στο καδρο (λεμε τωρα) μη μπερδευτω και το περασω για σκονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούλιος 4, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 ναι...μα ετσι εκανα τις δοκιμες...μεγιστο διαφραγμα και εβγαλα μια κολα Α4, ουρανο, συννεφα, τοιχους, ντιβανια...οτι εβρισκα δηλαδη με ανοιχτο και ομοιομορφο χρωμα και σε αποσταση βολης απο το σπιτι και το μπαλκονι μου!!!κανενα προβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeeper Ιούλιος 6, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 Αν έχετε ακριβή μηχανη πολύ καλό είναι και αυτό http://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=24_106&products_id=1069Τώρα για τις ψηφιακές που έχει γεμίσει ο τόπος με ένα βαμβακερό ύφασμα κάτι γίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 6, 2009 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 καταρχήν αυτό που δείχνεις στο λινκ ειναι για καθαρισμό φακών.κατά δεύτερον, σε μια compact το κόβω λίγο δύσκολο να βάλει κανείς χέρι στον αισθητήρα αφού οι φακοί δεν είναι αποσπώμενοι όπως στις dslr Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeeper Ιούλιος 6, 2009 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 Σε μια μηχανή είναι ο φακός-το τζάμι που λερώνεται. Τι άλλο δηλαδή θέλει καθάρισμα?Αισθητήρας δεν είναι τα lens ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 6, 2009 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 σαφώς όχι. αισθητήρας είναι το "μέσο" που βρίσκεται πίσω από το φακό και καταγράφει την εικόνα. ενα ψηφιακό φίλμ αν θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 6, 2009 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 στις dSLR, κατά την αλλαγή του φακού, μπαίνουν σκόνες και -ανάλογα με το περιβάλλον που γίνεται η αλλαγή- άλλες βρωμιές, και κάθονται στον αισθητήρα/σένσορα εδιτ: damn you busa, με πρόλαβες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 6, 2009 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 Vouda, αν σε κάποια φάση πάρεις και άλλα τέτοια και το θυμηθείς, ρίξε ένα πμ να προσθέσω και εγώ στην παραγγελία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 6, 2009 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 παρέλαβα προχθές ένα κουτί, έλα να σου δώσω 1-2 sticks:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 6, 2009 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 αμαν ρε όλοι σας, πόσες μέρες πριν από μένα τα παραγγείλατε και τα έχετε ήδη παραλάβει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 6, 2009 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 24/6 έφυγαν, 3/7 ήταν εδώ Κάτι τρέχει με τα ΕΛΤΑ της περιοχής σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 6, 2009 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 τα δικά μου έφυγαν στις 26/6 οπότε τους δίνω ένα περιθώριο 1-2 μερών ακόμη. όταν λες ότι υπάρχει πρόβλημα με τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου τι εννοείς; τι μπορεί να έχει γίνει δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 6, 2009 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 τα ζ'α μου αργά/Pure δημοσιουπαλλιλίκι Και στα Μελίσσια τα ίδια χάλια είχαν, οπότε (μάλλον) don't worry Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 6, 2009 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 αυτό ναι, δεν αποκλείεται. πάντως είναι μέσα στα περιθώρια που μου είχε πει ο τύπος (7-14 εργάσιμες). ε, στην χειρότερη ή θα του πω να ξαναστείλει ή θα ζητήσω refund/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούλιος 6, 2009 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 MSN Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 7, 2009 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 σήμερα ήρθε και το δικό μου πακετάκι. τελικά ειναι ωραία να αρκούν 30'' για να γίνει ο σένσορας καθρέφτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούλιος 7, 2009 Author #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 καλοδουλευτα :OT:τελικα μια χαρα τα ΕΛΤΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.