Jump to content

Left 4 Dead για PC

Xzibit

Recommended Posts

Επειδή με ενδιαφέρει να αγοράσω το παιχνίδι Left 4 Dead για PC θέλω την γνώμη σας με ποιο τρόπο γιατί είμαι ανάμεσα σε retail έκδοση από το ebay ή μέσω steam σε μορφή download;

Αυτό το ρωτάω γιατί από steam δεν έχω αγοράσει ξανά και δεν ξέρω πως θα είναι.

Ξέρω μόνο ότι είναι σε μορφή download και σου δίνουν και serial key αλλά τα αρχεία μπορώ να τα γράψω σε DVD;

Επίσης μπορώ να το εγκαταστήσω και να το ενεργοποιήσω ξανά όταν πάρω τα Windows 7;

steam θελει πιστωτικη ή ακομα καλυτερα paypal που ειναι πιο ασφαλες, ebay τσεκαρε το feedback του seller πρωτα γιατι μπορει να κοροιδευει κοσμο και να πουλαει cdkey που δεν δουλευουν ξερω γω, retail δεν εχω δει ποτε το εσωτερικο της για να ξερω αν αξιζει.

Οπως και να'χει και στις 3 περιπτωσεις θα παιζεις μεσω steam, και το steam σου επιτρεπει πολυ ευκολα με 2 κλικ να κανεις backup τα αρχεια του παιχνιδιου σε dvd, οταν βαλεις τα windows 7 θα τρεξεις το steam.exe απο τον φακελο του steam που θα εχεις φυλαξει θα κανεις login και ολα τα παιχνιδια σου θα ειναι εκει διαθεσιμα και 100% ready, αυτο κανω κι εγω χρονια τωρα οταν παω απο format σε format και απο σκληρο σε σκληρο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.