Jump to content

Κινητά σε ρόλο "τηλεφωνό-κάμερα"

amateur

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Θέλω να έχω μαζί μου μία ψηφιακή συνεχώς, αλλά δεν επιθυμώ να κουβαλάω 2η συσκεύη.

Ποιες είναι οι 3 καλύτερες επιλογές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά?

Οι προτάσεις θα ήθελα να αφορούν αποκλειστικά ποιοτητα φωτογραφιών. Η ποιότητα βίντεο και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά έρχονται σε 2η μοίρα.

Ισχύει ότι για κάποιον που επιλέγει κινητό και η κύρια χρήση του είναι για λήψη φωτογραφιών, πρέπει να κατευθυνθεί μόνο προς κινητά τεχνολογίας cybershot?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δεν θα το ελεγα, το ειχα για κανα χρονο και δεν είχε κάποιο ελάττωμα...

Η μπαταριά τα εχει παιξει λιγο αλλα με 15 ευρω παίρνεις αλλη ;)

Τωρα για ποιότητα φωτογραφίας επιμένω Viewty :snap:

Δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκονται τα άλλα, πάντως από SE που έχουν πέσει στα χέρια μου από φωτογραφίες ήμουν υπερκαλυμμένος. Νομίζω κορυφαίο στον τομέα τώρα είναι το C905 με 8mp αλλά είναι και θέμα πόσα λεφτά θες να δώσεις.

Εκτός από καλή κάμερα, δες και φλας κλπ.

εγω απο ;g δεμ ειμαι καθολου ευχαριστημενοσ...εχει ενασ φιλος μου και δεν θα ελεγα οτι ειναι καλο ειδικα το Viewty

Experience talking? :hehe:

Με 20,50€ πάνω από το όριο που έθεσες αγοράζεις αυτό το οποίο είναι εξαιρετικό κινητό γενικότερα πέρα από την φωτογραφική μηχανή του. Στο Skroutz το έχει και κάτω από 300€ αλλά δεν τα ξέρω τα μαγαζιά...

Όχι και άψογες το Renoir...Για την ακρίβεια, χάλια τις βγάζει, αλλά είναι κινητό, οπότε δεν έχω και απαιτήσεις! (το έχω σπίτι btw)

Όσες έχω τραβήξει είναι μια χαρά!

Δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα. Φυσικά γνώμες είναι αυτές :)

Στο αλλο σου θεμα δεν λέγαμε οτι ειναι σκουπίδι το n95? :jester:

ολα τα νοκια εχουν την ιδια καμερα! οποτε λεσ οτι ολα ειναι σκουπιδια

και κανεισ δεν τεκμηριωσε γιατι ειναι χαλια!

ολα τα νοκια εχουν την ιδια καμερα!

:crazy:

κανεισ δεν τεκμηριωσε γιατι ειναι χαλια!

στο αλλο θεμα σου ειπα οτι απο τα χερια μου περασαν και τα δυο N95... και τα δυο για τον κουβα ηταν.

φωτογραφιες βγαζουν πολυ καλες αλλα ειναι σαν τουβλακια απο αυτα που χτιζουν τζακια σε μεγεθος και βαρος,

δεν κρατανε ουτε μια μερα μπαταρια και στο πρωτο πεσιμο αρχιζουν τα προβληματα...

αμα ειναι να παρει Ν95, στο ιδιο μεγεθος και βαρος παιρνει ενα "καλο" κινητο και μια compact φωτογραφικη ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.