CENTRAL Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2009 Καλή σας μέρα! Μετά από την εγκατάσταση της έκδοσης RC (7100) των Win 7, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Ο υπολογιστής ήταν ήδη DualBoot με WinXPκαι Win 7 beta (7048). Μπαίνοντας από τα XP, έκανα formatτο partitionμε τα win 7 και στη συνέχεια ξεκίνησα το μηχάνημα από το δισκάκι με τα 7100. Στο 1ο restart στην οθόνη που επιλέγεις λειτουργικό έβλεπε 2 εκδόσεις win 7, κάτι που διορθώθηκε μετά τα registry settingsπου κάνει η ίδια η εγκατάσταση στην τελική φάση. Ξεκινώντας πλέον ο υπολογιστής κάνει πάνω από 2 λεπτά για να εμφανίσει αυτή την οθόνη επιλογής λειτουργικού, ενώ πριν αυτό γινόταν πολύ γρήγορα. Αυτό που βλέπει κάποιος περιμένοντας είναι ένα κέρσορα να αναβοσβήνει στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης… Μπορεί να βοηθήσει κάποιος να διορθώσω την κατάσταση? Ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούνιος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 Δοκίμασε να κάνεις μια επιδιόρθωση από το cd. Εδώ υπάρχει ένας οδηγός. Υπόψη ότι μπορεί να φταίει κάτι στο hardware. Είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα και τελικά έφταιγε το dvd drive που δεν ήταν καλά συνδεδεμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Ιούνιος 22, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 Δοκίμασε να κάνεις μια επιδιόρθωση από το cd. Εδώ υπάρχει ένας οδηγός.Υπόψη ότι μπορεί να φταίει κάτι στο hardware. Είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα και τελικά έφταιγε το dvd drive που δεν ήταν καλά συνδεδεμένο. Νά σαι καλά!!! Ακολούθησα τις οδηγίες του οδηγού και όλα καλά!!! :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Ιούνιος 23, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Το γκαντέμιασα...Λοιπόν, μετά από αντικατάσταση επεξεργαστή και reset του bios μου κάνει πάλι τα ίδια......αργεί απελπιστικά πριν βγάλει την οθόνη επιλογής λειτουργικού!Επανέλαβα τη διαδικασία, αλλά αυτή τη φορά δε βελτιώνει την κατάσταση.Any ideas??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Ιούνιος 24, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2009 Problem solved! Κάρτα ήχου που δεν πατούσε καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.