a4dtm Αύγουστος 29, 2010 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2010 Δεν βλεπω καμια προοδο στην εγκατασταση. Απλα στο πρωτο παραθυρο κανει extract καποια αρχεια, μετα μου λεει οτι θα γινει εγκατασταση και να κλεισω εαν εχω ανοιχτα προγραμματα, μετα μου ζηταει να αποδεχτω την αδεια χρησης και μετα αμεσως μου λεει οτι εγκατασταθηκε με επιτυχια και να πατησω τελος για να ολοκληρωθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Αύγουστος 30, 2010 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 δεν μπαινουν με τιποτα οι drivers:rant: λεμε δωσε βημα βημα τι κανεις η ζωγραφισε τα Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Αύγουστος 30, 2010 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 Ουτε σε σενα μπαινουν φιλε μου? Επειδη δεν ειμαι καλος στη ζωγραφικη εχω περιγραψει στο post που βρισκεται πανω απο το δικο σου ακριβως τα βηματα που κανω. Κανε τον κοπο και διαβασε το μηπως εχεις καμια καλυτερη ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει δεν μπαινουν με τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Αύγουστος 31, 2010 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 Εμένα μου κολλάει στο extract. Αυτό που πρέπει να βάλουμε το compatibility σε Vista SP2 πάντως δεν μου κάθεται καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Σεπτέμβριος 2, 2010 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Εβαλα και compatibility σε vista sp2 και μου κολησε στο extract, περιεργο μου φαινεται μαλλον κατι παιζει με τα win 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Σεπτέμβριος 2, 2010 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 αν βοηθάει.. την 1η φορά μου κόλλησε και εμένα στο extract και του έδωσα και κανα 5λεπτο μέχρι να ξεκολλήσει, επανεκκίνηση και στην 2η προσπάθεια.. εγκαταστάθηκε κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Σεπτέμβριος 2, 2010 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Νομίζω κάνετε ένα λάθος. Το link παραπάνω παραπέμπει σε σελίδα που αφορά μητρικές Intel (Software for Intel Desktop Boards), όχι Intel Chipsets που λογικά έχετε οι περισσότεροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Σεπτέμβριος 2, 2010 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Δεν βλεπω καμια προοδο στην εγκατασταση. Απλα στο πρωτο παραθυρο κανει extract καποια αρχεια, μετα μου λεει οτι θα γινει εγκατασταση και να κλεισω εαν εχω ανοιχτα προγραμματα, μετα μου ζηταει να αποδεχτω την αδεια χρησης και μετα αμεσως μου λεει οτι εγκατασταθηκε με επιτυχια και να πατησω τελος για να ολοκληρωθει.Τα ίδια και σε μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Σεπτέμβριος 2, 2010 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Κοιτώντας μέσα στο αρχείο εγκατάστασης (ανοίγει σαν zip) στο φάκελο win7 (για το 975X/G chipset που έχω) τα inf αρχεία δεν είναι όλα έκδοσης 9.1.1.1025 που λέει η support page της Intel. Παραθέτω μερικά version numbers από επιμέρους drivers που έχει το δικό μου 9.1.1.25:ich7core.inf: 9.1.1.1016ich78usb.inf: 9.1.1.1016ibexahci.inf: 7.0.0.1013Κοντολογής, δεν υπαρχει ούτε ένας επιμέρους driver σε version 9.1.1.25. Οι περισσότεροι είναι σε 9.1.1.1013 και 9.1.1.1016. Άρα σωστά τα λέει ο device manager στα driver version παράθυρα όπως και ο installer που λέει ότι γίνεται οκ η εγκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dancerman Σεπτέμβριος 11, 2010 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2010 οποιοδηποτε chipset και αν εχουμε πρεπει να προβουμε σε αναβαθμιση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.