nobig Ιούνιος 22, 2009 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 Πρώτη φορά το ακούω αυτό...Σαν να θυμάμαι ότι το είχα διαβάσει στο anandtech, δυστυχώς τώρα δεν μπορώ να βρω κάποιο Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 28, 2009 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2009 Οντως η ποιοτητα δεν ειναι αντιστοιχη με τις παραδοσιακες μεθοδους , αλλα αυτο ελπιζω οτι θα φτιαξει στο μελλον, αξιζει το κοπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούνιος 29, 2009 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 μακαρι να φτιαξει, γιατι ειναι κριμα τοση ισχυ να πηγαινει χαμενη. οι καρτες γραφικων για video encoding ειναι μανουλα! τι Ι7 EXTREME, τι 8πυρηνοι, τους βαζουν κατω!!! αρκει να διορθωσουν λιγο την ποιοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 29, 2009 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Ερωτηξη...Οταν λεμε encoding εννοουμε, τα παραδοσιακα AVI to DVD ή κατι αλλο? π.χ. τα DVD σε AVI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 29, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 οχι , encoding/decoding γενικοτερα. Ισχυει και για DVD-AVI . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιούνιος 29, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Εγώ πάντως όταν πλέον δοκιμάζω να κάνω από μοντάζ σε avi με τον premiere, έχω ΤΕΡΑΣΤΕΙΕΣ διαφορές, μιλάμε για ένα video clip των 4 λεπτών που το κάνω στον fx60 μου σε 4-5 λεπτά, πλέον στον i7 το κάνω σε 1 λεπτό και 3 δεύτερα χρονομετρημένο... Ξέρω ότι στον premiereCS4 δουλεύει το cuda αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος ότι ευθύνεται μόνο αυτό για την τεράστια διαφορά... Επίσης πρόσεξα ότι αυτή η διαφορά ταχύτητας σε μερικά clip χάνει στα καρέ.. κάτι σαν να τα πηδάει ένα πράμα ενώ με τον ίδιο codec το ίδιο clip στον fx60 ναι μεν το κάνει κατά 4 λεπτά αργότερα αλλά δεν υστερεί καθόλου σε ποιότητα ή σε χάσιμο των καρέ... θα δοκιμάσω να ξανά-εγκαταστήσω τον codec να σιγουρευτώ βέβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούνιος 29, 2009 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 στο Premiere CS4 και η ΑΤΙ εχει βγαλει plug-in και χρησιμοποιει την VGA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούνιος 29, 2009 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Εγώ πάντως όταν πλέον δοκιμάζω να κάνω από μοντάζ σε avi με τον premiere, έχω ΤΕΡΑΣΤΕΙΕΣ διαφορές, μιλάμε για ένα video clip των 4 λεπτών που το κάνω στον fx60 μου σε 4-5 λεπτά, πλέον στον i7 το κάνω σε 1 λεπτό και 3 δεύτερα χρονομετρημένο... Ξέρω ότι στον premiereCS4 δουλεύει το cuda αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος ότι ευθύνεται μόνο αυτό για την τεράστια διαφορά... Επίσης πρόσεξα ότι αυτή η διαφορά ταχύτητας σε μερικά clip χάνει στα καρέ.. κάτι σαν να τα πηδάει ένα πράμα ενώ με τον ίδιο codec το ίδιο clip στον fx60 ναι μεν το κάνει κατά 4 λεπτά αργότερα αλλά δεν υστερεί καθόλου σε ποιότητα ή σε χάσιμο των καρέ... θα δοκιμάσω να ξανά-εγκαταστήσω τον codec να σιγουρευτώ βέβαια ενταξει... fx60 (1 core) vs i7 (4+ core..) και μια χαρα τα παει ο amd... η διαφορα ομως.. πιστεψε με... οφειλεται μονο στον i7... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιούνιος 29, 2009 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 @ papatsonis : dual core ειναι ο FX-60 @ 3ghz (ένδοξες στιγμές της AMD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούνιος 29, 2009 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 indeed , my bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιούνιος 29, 2009 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Εγώ πιστεύω ότι δουλεύει το cuda στο premiere, το βλέπω και από το preview αλλά και από το export. Πάντως και τα 2 τα pc είναι ικανά για αυτήν την δουλειά ασχέτως με την παλαιότητα του fx60 σε σχέση με τον i7, είμαι υπερ ευχαριστημένος.Ένα άλλο μηχανάκι που έχω και είναι Amd x2 στα 3ghz με 4gb ram, xp32bit, 8600vga, κάνει 1 ολόκληρο τέταρτο για το ίδιο clip!!:hang3: καινούργιας γενιάς... Γιαυτό λέω ότι βοηθάει και το cuda τις κάρτας, διότι και η 8800 έχει νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Σεπτέμβριος 18, 2009 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 1. DVD Ripping (The Matrix) σε Standard Definition με Badaboom (με CPU μόνο): 135-140 λεπτά (Στο περίπου, ίσως ήταν και παραπάνω. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο ήταν γιατί από τότε δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει cpu για encoding. Πέρασε καιρός...).2. DVD Ripping (The Matrix) σε Standard Definition με Badaboom (σε GTX260): 23 λεπτά.3. DVD Ripping (The Matrix) με upscale σε 720p με Badaboom (σε GTX260): 55 λεπτά.Υ.Γ. CUDA rulez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Σεπτέμβριος 18, 2009 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 το cuda Βοηθάει αν παίζω mkv με kmplayer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Σεπτέμβριος 18, 2009 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Το θέμα είναι ότι πρέπει να το υποστηρίζει ο player.Δοκιμασε να βάλεις CoreAVC και δες το cpu load και το load της κάρτας όταν παίζεις hd με τον km,ίσως δουλέψει.Πάντως με CoreAVC και k-lite codec pack αν παίζεις video με τον media player classic,τα κάνει όλα η κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Σεπτέμβριος 18, 2009 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 το cuda Βοηθάει αν παίζω mkv με kmplayer?Όχι το CUDA προς το παρόν βοηθάει το encoding και όχι το decoding. Το video decoding μπορεί να επιταχυνθεί με Purevideo HD υπό κάποιες προυποθέσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Σεπτέμβριος 18, 2009 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Όχι το CUDA προς το παρόν βοηθάει το encoding και όχι το decoding. Το video decoding μπορεί να επιταχυνθεί με Purevideo HD υπό κάποιες προυποθέσεις...http://www.coreavc.com/index.php?option=com_content&task=category§ionid=4&id=21&Itemid=59 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Σεπτέμβριος 18, 2009 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 http://www.coreavc.com/index.php?option=com_content&task=category§ionid=4&id=21&Itemid=59Thanks for the link man, δεν είχα ελέγξει και δεν ήξερα ότι το CoreAVC έχει υποστήριξη cuda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.