BananaTzo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2009 Καλησπέρα. Έχω ένα προβληματάκι με το νέο μου pc.Ηθελα να πάρω κάτι οικονομικο γιατί δεν είχα περισσότερα χρήματα κ' έτσι λοιπον αγορασα ένα κουτί που έχει psu πάνω του.Ως γνωστών αυτά τα psu είναι ελεινα κ τρισάθλια αλλά στην προκειμένη περίπτωση ήταν ότι μπορούσα να πάρω με τα χρήματα που είχα.Το κουτι ειναι το εξης http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806704 Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι η motherboard μου παίρνει ΑΤΧ 12V 8-pin ενώ το Psu έχει μονό 4-pin.Γνωρίζει κανείς άμα υπάρχει καποιος adaptor να αλλάζει το 4-pin σε 8-pin ή θα επρεπε να δοκιμασω κατι διαφορετικο?Υπάρχει περίπτωση το σύστημα να παίζει με 4-pin ?? Το σύστημα έχει επίσης,για την συνολική κατανάλωση : Q8400,Gigabyte EP45-UD3R,Gigabyte HD4670 (δεν παίρνει ρεύμα απο 12v rail),ενας raptor κ ενα DVD drive. Ευχαριστώ εκ τον προτερων ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιούνιος 21, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2009 Μια χαρά θα παίζει και με τα 4pin.Κανονικά η μητρική θα έχει ένα καπάκι στις 4extra υποδοχές για την περίπτωση να μην εχει κάποιος 8pin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BananaTzo Ιούνιος 21, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2009 Μια χαρά θα παίζει και με τα 4pin.Κανονικά η μητρική θα έχει ένα καπάκι στις 4extra υποδοχές για την περίπτωση να μην εχει κάποιος 8pin. Μα η motherboard δεν είχε κανε καπάκι … γιαυτό ρώτησα και εγώ ! Έχω δει πολλές motherboard που έχουν καπάκι και άλλες που δεν έχουν διάβασα σε ένα forum ότι αυτές που δεν έχουν πρέπει να τους βάζεις 8-pin ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 23, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 βαλτην κανονικά έτσι είχα δει και γω μια μητρική ενος φίλου μου βάλαμε την 4πινη και δούλευε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιούνιος 24, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2009 Θεώρησε όμως δεδομένο πως κάποια στιγμή, όσο πιο γρήγορα μπορείς, να αγοράσεις ένα τροφοδοτικό.Πάντως θα σου παίξει και με τα 4pins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BananaTzo Ιούνιος 24, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2009 Σας ευχαριστώ,Όντως δούλεψε με το τροφοδοτικό που είχα!Αλλά σήμερα θα πάω να πάρω αυτό το Psu http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806617 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 24, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2009 Μια χαρά θα είναι με αυτό το τροφοδοτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Ιούνιος 24, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2009 Sorry για το offtopic, αλλά μπορείς να μου πεις τι τροφοδοτικό (maker & model) φοράει το coolermaster που πήρες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BananaTzo Ιούνιος 24, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2009 Ναι φίλε θα σου πω αλλά αύριο γιατί το τροφοδοτικό το έχω αφήσει στο μαγαζί μου γιατί δεν δούλευε καθόλου!!Φαντάσου ποσό καλό ήταν!! Συγνώμη κιόλας αλλά ήταν για το @$%^.:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 26, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 Φαντάσου ποσό καλό ήταν!! Συγνώμη κιόλας αλλά ήταν για το @$%^. Και ενα chieftek 500αρι που ειχα παρει πριν 2 χρονια ηταν DOA και το αλλαξα με ενα ιδιο :triniti: Απο τοτε δεν εχει κανει κιχ. Δεν ειναι ομως για τον ''@$%^'' Συμβαινουν αυτα... (που να ξερες τι τράβηξαν εκατοντάδες άνθρωποι με τους seagate 7200.11...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.