Jump to content

ATV 12V problem with Psu!!

BananaTzo

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Έχω ένα προβληματάκι με το νέο μου pc.Ηθελα να πάρω κάτι οικονομικο γιατί δεν είχα περισσότερα χρήματα κ' έτσι λοιπον αγορασα ένα κουτί που έχει psu πάνω του.Ως γνωστών αυτά τα psu είναι ελεινα κ τρισάθλια αλλά στην προκειμένη περίπτωση ήταν ότι μπορούσα να πάρω με τα χρήματα που είχα.Το κουτι ειναι το εξης http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806704

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι η motherboard μου παίρνει ΑΤΧ 12V 8-pin ενώ το Psu έχει μονό 4-pin.Γνωρίζει κανείς άμα υπάρχει καποιος adaptor να αλλάζει το 4-pin σε 8-pin ή θα επρεπε να δοκιμασω κατι διαφορετικο?Υπάρχει περίπτωση το σύστημα να παίζει με 4-pin ??

Το σύστημα έχει επίσης,για την συνολική κατανάλωση :

Q8400,Gigabyte EP45-UD3R,Gigabyte HD4670 (δεν παίρνει ρεύμα απο 12v rail),ενας raptor κ ενα DVD drive.

Ευχαριστώ εκ τον προτερων ! :)

Μια χαρά θα παίζει και με τα 4pin.

Κανονικά η μητρική θα έχει ένα καπάκι στις 4extra υποδοχές για την περίπτωση να μην εχει κάποιος 8pin.

Μα η motherboard δεν είχε κανε καπάκι … γιαυτό ρώτησα και εγώ !

Έχω δει πολλές motherboard που έχουν καπάκι και άλλες που δεν έχουν διάβασα σε ένα forum ότι αυτές που δεν έχουν πρέπει να τους βάζεις 8-pin !;)

Φαντάσου ποσό καλό ήταν!! Συγνώμη κιόλας αλλά ήταν για το @$%^.

Και ενα chieftek 500αρι που ειχα παρει πριν 2 χρονια ηταν DOA και το αλλαξα με ενα ιδιο :triniti:

Απο τοτε δεν εχει κανει κιχ.

Δεν ειναι ομως για τον ''@$%^'' :dots:

Συμβαινουν αυτα...

(που να ξερες τι τράβηξαν εκατοντάδες άνθρωποι με τους seagate 7200.11...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.