Jump to content

Πρόβλημα με VlC/ Linpus finish επίσημα από την fedora

Sapelas

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά εδώ κ τόσο καιρό παλεύω με Linpus Linux στο ΑΑΟ κ εκεί που έφτασα σε κάποιο σημείο το netbook εκεί που ήθελα νά σου το φόρουμ που μιλάει για δικό μας recovery με όλα μας τα προγράμματα κ το μηχάνημα πλήρως configurated. Ξεκινάω λοιπόν recovery από τον κατασκευαστή κ ξεκινάμε να περνάμε τα προγράμματα κ να φτιάχνουμε τις ρυθμίσεις μας. :banging: Αφού μου βγήκε η πίστη να εγκαταστήσω το Vlc i fedora δεν υποστηρίζει πλέον rpm για την 8η έκδοσή της καταφέρνω κ περνάω το vlc 0.9.5 όλα καλά!!! Πάω να βάλω υπότιτλους κινέζικα... encoding problem φυσικά οπότε ctrl+P -> subtitles/osd -> iso ####-7 για να είμαι οκ. και πώς κάνω save? δεν μπορώ να δώ κάποιο κουμπί k πατάω enter :crazy: Λοιπόν δεν αποθηκεύει καμία ρύθμιση στο συγκεκριμένο μενού οπότε? Βγάζω την έκδοση ψάχνω κ βρίσκω setup για 0.8.6 εδώ δεν έχω εικόνα... μόνο ήχο. Τώρα να είναι καλά το recovery που ευτυχώς λειτούργησε ξαναπήγα στην 0.9.5 :sarcastic: Θα ήθελα κάποια ιδέα για το τί να κάνω κ σάν εναλλακτική ένα άλλο player που να μπορεί να παίξει divx,Xvid και να υποστηρίζει υπότιτλους. Από εκεί κ πέρα ήδη κατεβάζω fedora 10 γτ είναι πολύ πιο "φορεμένα" από τα 11 κ βλέπω σε μια μελλοντική εγκατάσταση της καθαρής έκδοσης αφού το πρόβλημα με τα repositories δεν έχει λύση. Συγνώμη αν σας κούρασα απλά το μοιράζομαι αυτό κ με τους ΑΑΟ για να έχουν το νού τους αφού το πρόβλημα υποστήριξης στις νέες εκδόσεις Vlc είναι μόνο η αρχή :dots:

xmm έχω την έκδοση με το ssd βρήκα όμως τρόπο για μετατροπή του ext3 σε ext2 after setup. Δεν ξέρω άν θα είναι καλύτερο αυτό. Από εκεί κ πέρα υπήρχε κ το ενδεχόμενο ubuntu remix αλλά ακόμα υπάρχει πρόβλημα με κάποιες από τις onboard συσκευές, συνάμα είναι γεγονός ότι είναι πιό βαριά ανεξαρτήτως ext.. :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.