giokspy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2009 Μολις ανακαλυψα το εξής: ο εξωτερικος σκληρος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303502 τα παιξε.δε δινει ρευμα ο μετασχηματιστης. ενω αναβει το φωτακι του μετασχηματιστη μολις συνδεεται με το σκληρο κατι σαν να βραχυκυκλώνει και σβηνει το λαμπακι. καπιο βραχυκύκλωμα ισως. υπαρχει περίπτωση ανάκτησης δεδομενων??? δε θελω ουτε να φανταστω το ενδεχόμενο να χασω ολα αυτα τα αρχεία!!!
SirDiman Ιούνιος 21, 2009 #2 Ιούνιος 21, 2009 Αλλαζεις μετασχηματιστή και δοκιμάζεις αν δεν παιξει, ανοιγεις τη θηκη και προσπαθείς να τον λειτουργήσεις ως εσωτερικό
giokspy Ιούνιος 21, 2009 Author #3 Ιούνιος 21, 2009 αν τον ανοιξω χανω τη εγγυηση?? δε με ενδιαφερει βεβαια η εγγυηση αλλα η αποκατασταση του
kostasdriver Ιούνιος 21, 2009 #4 Ιούνιος 21, 2009 Το ιδιο προβλημα ειχε κ ενας φιλος μου....δοκιμασε να βρεις ενα μετασχηματιστη μηπως ειναι αυτο, αλλιως ανοιγμα κ τον κανεις εσωτερικο, ετσι εκανε κ ο φιλος μου κ ο δισκος δουλευε κανονικα!Τωρα για την εγγυηση λογικα ναι την χανεις μιας κ θα το ανοικσεις, δε ξερω ομως αν χανεις ομως την εγγυηση στο δισκο που ειναι μεσα. Αν ξερει κανεις ασ πει!
greekfragma Ιούνιος 21, 2009 #5 Ιούνιος 21, 2009 στο e-shop χάνεις την εγγύηση και μόνο που κοιτάς ένα προϊόν. :fun:σχετικα με το δίσκο πιστεύω οτι είναι καθαρά θέμα τροφοδοτικού και οτι αν τον βάλεις εσωτερικά θα τραβήξεις άνετα όλα τα δεδομένα σου.το πρώτο που θα δοκίμαζα πάντως είναι αλλαγή τροφοδοτικού με ένα ίδιων στοιχείων.
giokspy Ιούνιος 21, 2009 Author #6 Ιούνιος 21, 2009 να μου φυγει δηλαδη το βαρος. αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ανακτηθουν τα δεδομενα. το κλιπς βεβαια του μετασχηματιστη ειναι λιγο περίεργο και να δω που θα βρω αλλο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.