Jerry007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2009 Σκοπεύω να πάρω μια τηλεορασούλα και την βρήκα -50Ε απο το e-shop.Έχει κανείς εμπειρία απο αυτο το κατάστημα;http://www.camber.gr/default.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιούνιος 21, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2009 Ναι αγόρασα απο το κατάστημα την μητρική μου. Αν και παρουσιάζει πρόβλημα η μητρική μου για δεύτερή φορά. Την πρώτη φόρα μόλις την είχα αγοράσει είχε ένα προβληματάκι με το bios αλλά και το επεξεργαστή(δεν το αναγνώριζε ως 8400). Μου το φτιάξανε αλλά το βίος άρχισε πάλι να μην φορτώνει(μετά απο 6 μήνες) και θα ξαναπάω σε καμιά 10αρια μέρες.Δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά είναι Θεσσαλονίκη. Εμένα με βόλεψε και για την τιμή αλλά και για τί ήταν κοντα στο σπίτι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Ιούνιος 22, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 Simo Asef..! Πήρα το κουτι μου, απλή παράδοση, απλά με βόλεψε και εμενα το θεσσαλονικη.. ευγενική η κυρία και γνώστης το τί πουλάει, γρηγορη και ολα καλα...αλλα θεσσαλονίκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omerta1416003372 Ιούνιος 22, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 Πολλοί καλοί στη δουλειά τους,επιχείρηση εδώ και χρόνια και εκθέτει τα προιόντα της και στην infosystem.Δεν θα υπάρξει πρόβλημα και σαν πελάτης και των 2 καταστημάτων προτιμώ camber.To e-shop είναι να εύχεσαι να μην σου χαλάσει το προιόν που αγόρασες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraklisvel Ιούνιος 22, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2009 Πολύ καλοί στο Camber.Πήρα μητρική απο κει και με εξυπηρέτησαν πολύ οκ.Σε rma καθυστέρησαν αλλά δεν έφταιγαν -μόνο- αυτοί.Σε τιμές γενικά χτυπά καλές.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronemo Ιούνιος 23, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Με στατιστικο δειγμα τις 2 αγορες μου απο εκει,no problem so far . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 23, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 δεν θυμαμαι ακροβώς αλλά από εκεί πρέπει να είχα αγοράσει το ipaq 514. πάντως στην τηλεφωνική συνομιλία που είχα μαζί τους (αυτή τη θυμαμαι 100% ) ήταν ευγενέστατοι και πολύ εξυπηρετικοί. αν δεις ότι μαζί με τα όποια μεταφορικά σου βγαίνει καλύτερα από τα άλλα καταστήματα δεν βλέπω λόγο για να μην τους προτιμήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούνιος 23, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Δεν θα τους δώ απο κοντά,απλά μου φάνηκε πολύ χαμηλή η τιμή.Τελικά βρήκα τι ήταν....http://www.skroutz.gr/s/42804/Samsung-Syncmaster-T220HD-22%2522.html?keyphrase=Samsung+T220HDΑυτη που βγάζει στην αναζήτηση είναι η απλή T220 χωρίς HDMI και tv tunner,έτσι δικαιολογείται η τιμή :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.