Jump to content

gaming pc 800 ευρω

nigio

Recommended Posts

Οχι με τιποτα.θα παει τσαμπα η καρτα γραφικων ...

εγω αυτην εχω ειναι καλη για τα λευτα,αλλα κοιτα με μια GTX275/GTX260 ξερω γω μαλλον θα χρειαστεις και ακομα καλυτερη,που βεβαια θα ειναι και πιο ακριβη.

Στα 800 ευρω θα συμπεριλαμβανεται και η οθονη?:eek:

Οχι με τιποτα.θα παει τσαμπα η καρτα γραφικων ...

εγω αυτην εχω ειναι καλη για τα λευτα,αλλα κοιτα με μια GTX275/GTX260 ξερω γω μαλλον θα χρειαστεις και ακομα καλυτερη,που βεβαια θα ειναι και πιο ακριβη.

Στα 800 ευρω θα συμπεριλαμβανεται και η οθονη?:eek:

οχι η οθονη ειναι εξτρα..υπαρχει ενσταση ως προς τη μαρκα ή ως προς τις ιντσες?πχ η τ220 θα ηταν καλη επιλογη?

Βασικα ειναι ''παλιο'' μοντελο και υπάρχουν και παράπονα απο κατόχους...

Την εχει φιλος http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1107763&HYOTHONESMEGISTIANALISI=1680+x+1050&category=69978102&catalog=23 και ειναι καλη για τα λεφτα της...

Αν ημουν στην θεση σου θα αγόραζα κατι με ανάλυση 1900x1200(24') ή 1900x1020(21'-23') :)

πρωτα απο ολα αποφασισε τη οθονη θα παρεις και μετα το pc..

για την οθονη ολα κρινονται απο το ποσα θες να δωσεις.. γνωμη μου ειναι κριμα να πας σε 20 τωρα..

δες για 23-24" 19(2)0χ12(8)0... εκτος αμα δεν μπορεις/θες να δωσεις τοσα...

αμα πας σε 1680χ1024 παρε πιο φθηνη καρτα γραφικων 4870/gtx260

κατα τα αλλα η συνθεση που εγραψε ο dante ειναι αψογη

σε περιπτωση που καποιος θελει να ασχοληθει με oc,και εχει fsb 1333 mhz και μνημες σε 1066 πρεπει να κανει oc στις ram σωστα?
Η να κατεβασει τον επεξεργαστη,πραμα που δεν συμφερει οποτε παρε 1333 τις ram.

:rofl::rofl: μην δινεις σημασια... υπαρχουν πολλοι πολλαπλασιαστες για να φτασουμε σε αυτα τα νουμερα και δεν δουλευει σε καμια περιπτωση ετσι το πραγμα ;)

συμφωνω με τον sirdiman και με τον theo_mich...πηγαινε καλυτερα για high definition οθονη (1920Χ ....) και παρε μια gtx275/4890 ή καλυτερη!

για οθονες μπορεις να δεις και θεματα απο εδω και μετα αποφασιζεις....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.