Jump to content

Ποιο λειτουργικο προτιμάτε;

jimakoZzz

Ποιό είναι το λειτουργικό της επιλογής σας;  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Προς το παρών Xp. Μόλις βγουν τα 7 τα δοκιμάζω και βλέπουμε

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Vista. Με έχουν βολέψει. Τα 7 λογικά θα τα βάλω όταν βγουν κι αν έχω την όρεξη να πληρώσω για την αναβάθμιση από τα vista, αν και τα beta δε μου λένε τίποτα ιδιαίτερο.

η αληθεια ειναι οτι απο vista ultimate 64αρια που πηγα σε 7 ultimate 64αρια δεν ειδα καμια τρελη διαφορα..αντε να ηταν λιγο πιο γρηγορα γενικα σε περιβαλλον windows..

το μονο που με ενδιεφερε περισσοτερο ηταν το windows virtual pc και ειναι κατα πολυ καλυτερο απο vista και να παιζουν (ευτυχως) μουσικα προγραμματα που ασχολουμαι ;)

αντε και στα συν η nvidia ως PhysX :D

vista απο μενα! ειχα ~4 χρονια τα xp, 1 μηνα τωρα τα vista και 2 μερες τα 7(εφυγαν οπως μπηκαν κυριως λογω ασυμβατοτητας οποτε δεν μπορω να κρινω)!!!

τα βιστα μεχρι τωρα σταθεροτατα, πιο ομορφα απο χρ, γρηγοροτερα!!! και το λεει ατομο που ειχε 4 χρονια xp!!!

vista απο μενα! ειχα ~4 χρονια τα xp, 1 μηνα τωρα τα vista και 2 μερες τα 7(εφυγαν οπως μπηκαν κυριως λογω ασυμβατοτητας οποτε δεν μπορω να κρινω)!!!

τα βιστα μεχρι τωρα σταθεροτατα, πιο ομορφα απο χρ, γρηγοροτερα!!! και το λεει ατομο που ειχε 4 χρονια xp!!!

πιο ομοργα ναι!

πιο γρηγορα οχι!

γιατι το λες αυτο? οσο αφορα τι?

παντως boot time σιγουρα καμια 10αρια δευτερα κατω...τωρα για ανταποκριση λειτουργικου-προγραμματα κτλ μπορει να φταιει και ο ιντελας αλλα σιγουρα εχω καλυτερη αποκριση παρα με χρ...ισως με μηχανικο να διαφερει (δεν ειχα ποτε βιστα με μηχανικο για να συγκρινω!!!)

ανακεφαλαιωνω: για μενα τα "3" λειτουργικα που ειχα πανε ως εξης:

vista+intel ssd>xp+intel ssd>>>>>>>>xp + μηχανικο :woot:

γιατι το λες αυτο? οσο αφορα τι?

παντως boot time σιγουρα καμια 10αρια δευτερα κατω...τωρα για ανταποκριση λειτουργικου-προγραμματα κτλ μπορει να φταιει και ο ιντελας αλλα σιγουρα εχω καλυτερη αποκριση παρα με χρ...ισως με μηχανικο να διαφερει (δεν ειχα ποτε βιστα με μηχανικο για να συγκρινω!!!)

ανακεφαλαιωνω: για μενα τα "3" λειτουργικα που ειχα πανε ως εξης:

vista+intel ssd>xp+intel ssd>>>>>>>>xp + μηχανικο :woot:

τι εννοεις μηχανικο?

συγκεκριμενα απο vista σε 7 που περασα..εχοντας τους veloci τα 7 μου φανηκαν πιο γρηγορα γενικα σε ολα ;)

δοκιμασε να βαλεις παλι ρε gogku..τι ασυμβατοτητες είχες? εμενα γι'αυτο το λογο χρησιμοποιω σε vpc οσα δεν μου τρεχουν στα 7...τα οποια δεν ετρεχαν ουτε στα vista..

τι εννοεις μηχανικο?

μηχανικο δισκο...τον seagate 500 της υπογραφης μου...

τωρα τρεχω το λειτουργικο στον ssd!

συγκεκριμενα απο vista σε 7 που περασα..εχοντας τους veloci τα 7 μου φανηκαν πιο γρηγορα γενικα σε ολα ;)

δοκιμασε να βαλεις παλι ρε gogku..τι ασυμβατοτητες είχες? εμενα γι'αυτο το λογο χρησιμοποιω σε vpc οσα δεν μου τρεχουν στα 7...τα οποια δεν ετρεχαν ουτε στα vista..

ειχα προβλημα με τους οδηγους του ηχου..δεν δουλευε ο ηχος με τιποτα-δοκιμασα τα παντα!! φυσικα ειχα παρομοιο προβλημα και με τα βιστα αλλα στο τελος ολα καλα εδω..με τα 7 τιποτα!!!

επισης μου κολλαγε το chrome, κατι βιντεακια σε μορφη .mvb τα εβαζα να παιξουν με real player και μετα χανοτανε ο κερσορας:suicide: ....

εψαξα για λυσεις 2 μερες, δεν εγινε τιποτα και αποφασισα να μην χασω αλλο χρονο! οταν βγουνε σταθερα και χωρις προβληματα τοτε θα τα δοκιμασω...ως τοτε vista:neo:

το poll νομιζω ειναι λιγο ακυρο. για να απαντησει κανεις στην ερωτηση πρεπει να εχει δουλεψει σε ολα τα λειτουργικα ισο περιπου χρονο και σε παραπλισιες εργασιες για να μπορεσει να εκφερει αποψη. διοτι διαφορετικα ο καθενας θα λεει το μακρυ του και το κοντο του. περαν αυτου το καθε λειτουργικο που υπαρχει διαθεσιμο στοχεβει σε διαφορετικες ομαδες ατομων και ειναι σχεδιασμενα για διαφορετικες δουλειες οποτε αμεση συγκριση δε μπορει να γινει.

επιπλεον εχεις ξεχασει το solaris και το linoux δεν ειναι ενα. ειναι ας το πουμε οικογεννεια. αλλο τα windows xp άλλο ta windows vista άλλο τα windows 7. δεν εγραψες windows και σωστα. γιατι λοιπον γραφεις linux?:hi:

Είμαι Mainstream τύπος και τύπος που θέλει να κάνει τα πάντα σε ένα λειτουργικό...

Οπότε Windows Xp και Windows Seven.

Τα Vista τα προτιμούσα μέχρι που δούλεψα τις early betas των seven.

Με το linux δεν τα πάω καθόλου καλά,όχι επειδή δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ (κάθε άλλο),αλλά επειδή όπως είπα θέλω να κάνω τα πάντα σε ένα λειτουργικό,και το linux δεν είναι λειτουργικό mainstream κατηγορίας και δεν το υποστηρίζουν και πολύ,και για αυτό μου την δίνει.

Με το osx σχεδόν τα ίδια.Καλό και δυνατό λειτουργικό και μέσα στην mainstream κατηγορία θα έλεγα,αλλά και πάλι δεν έχει την υποστήριξη των προγραμμάτων/παιχνιδιών που θέλω.

(there is no way in hell για dual boot,δεν μου αρέσουν τα πολλά partitions όπως και τα κόλπα τύπου ένας δίσκος για το os,ένας για data,ένας για games κτλ)

απο οσο βλεπω προτιματε vista απο οτι xp!

λίγο απο όλα αλλα κατά προτίμηση xp !συνήθεια βλέπεις!

Πριν από κάποιο διάστημα και ενώ χρησιμοποιούσα Windows 7 beta (7048) παράλληλα με ΧΡ, θα ψήφιζα ΧΡ - παρά τη θετική εντύπωση που μου άφηναν τα 7...

Σήμερα μετά τη συμβίωση με την έκδοση RC (7100) των windows 7, ψηφίζω αμετάκλητα 7!

Περιμένω να τα αγοράσω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.