Jump to content

Ποιο λειτουργικο προτιμάτε;

jimakoZzz

Ποιό είναι το λειτουργικό της επιλογής σας;  

138 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Τσαμπα poll έκανες...:mobile:

Anyway τα 7 εφόσον ειναι ποιο σταθερά, λενε, απο τα vista τα οποία χρησιμοποιώ

Τα linux μονο ubuntu (2 τελευταίες εκδόσεις) εχω δουλεψει και δεν ειχα καποιο πρόβλημα :yes2:

• Κάθε μέλος θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό με τα θέματα που δημοσιεύει στο forum. Κάθε θέμα θα πρέπει να διαθέτει κατατοπιστικό τίτλο με σύντομη περιγραφή του περιεχομένου του έτσι ώστε να μην παραπλανούνται τα υπόλοιπα μέλη. Για παράδειγμα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται τίτλοι όπως "Βοήθεια" "Επείγον" ή "Πρόβλημα" αλλά πιο κατατοπιστικοί όπως "Βοήθεια σε υπερχρονισμό Ε8500 ", "Πρόβλημα με τάσεις τροφοδοτικού" κτλ.
  • Κάθε μήνυμα θα πρέπει να είναι σαφές και κατανοητό έτσι ώστε να μην παραπλανούνται και ταυτόχρονα ταλαιπωρούνται τα μέλη του TheLab.gr.

Οπότε θα σου πρότεινα να φτιάξεις τον τίτλο και να βάλεις μια ερώτηση στη δημοσκόπηση. Ευχαριστώ:)

Οπως ειπα παραπάνω αν τα 7 ειναι ποιο σταθερά απο τα βιστα τα οποια εχω εδω και 2 χρόνια χωρις 1 φορματ/bsod/error τοτε σαφώς και επιλέγω 7 ως το ποιο σταθερό λειτουργικό

Φυσικά απο pc σε pc και απο χρήστη σε χρήστη αυτο όπως καταλαβαίνεις αλλάζει...;)

Καλά το OSX δεν είναι λειτουργικό? Αδιάβαστος

βασικα φιλε μου δεν το ξεχασα απλα δεν ηθελα να το βαλω...γιατι κυριως αυτα χρησιμοποιουνται!

Απο οτι καταλαβα εισαι λατρης των osx:) αλλα πραγματοποιηθηκε η επιθυμια σου

Από Linux μόνο με τα Ubuntu τα πάω καλά και γιαυτό και τα προτιμώ (άντε να κάνω λίγη χρήση της DSL για κάποιο PCaki ή Backtrack αλλά μέχρι εκεί) Από WINDOWS σταθερά XP PRO SP3 και θα πάω παρακάτω μόνο με τα 7 Final.

Βασικά το thread είναι άκυρο γιατί προϋποθέτει δοκιμή/χρήση όλων των λειτουργικών προς επιλογή (υποθέτω ότι δεν είχες δοκιμάσει OSX γι αυτό και δεν το είχες ως επιλογή - καθώς επίσης και το γεγονός ότι θεωρούσες ότι το Linux χρησιμοποιείται από περισσότερους σε σχέση με το OSX!).

δεν το εχω χρησιμοποιησει ως βασικα το ειχα βαλει ομος για δοκιμη αλλα οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν αλλα λειτουργικα εκτος osx αλλα αφου το βαλαμε τωρα στη λιστα οποτε ολα οκ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.