Hydra Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2009 Παιδια μου χαλασαν τα ηχεια και αγορασα ενα σετακι 6.1 Creative Inspire 6700Ομως απο αυτα παιζουν μονο τα 2 μπροστινα ηχεια και το sub-woofer,βασικα οπως και να τα συνδεσω παντα θα παιζουν μονο 3 ηχεια,ειτε ειναι τα πισω,τα μπρος ,το woofer η το sub-woofer.Σκευτηκα να κατευασω τους τελευταιους drivers για την καρτα ηχου,αλλα δεν μπορω να βρω ποια εχω.Ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη μου Gigabyte GA-EP43C-DS3 Δεν βρισκω κατι,αν και εχω ψαξει ,παντως ειναι Realtek High Definition Audio ,οπως λεει το manual.Ξερετε που μπορω να δω το μοντελο της καρτας ηχου μου και απο που να κατεβασω drivers?Eπισης λετε να φταιει κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 20, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2009 ALC888http://europe.giga-byte.com/FileList/Driver/motherboard_driver_audio_realtek_azalia.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 20, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2009 Ευχαριστω,να ρωτησω πριν τους κανω install,πρεπει να βγαλω τους παλιους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 20, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2009 παντα και για τα παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 20, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2009 Oπως φανταστηκα. Να σβησω και για το Εthernet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 20, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2009 Oπως φανταστηκα.Να σβησω και για το Εthernet? επειδη ειναι του ιδιου κατασκευαστη? καμια σχεση το ενα με το αλλο. εκτος και αν δεν θελεις να χεις internet μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 20, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2009 Σε ευχαριστωΕDIT: Οκ παιδια το fixαρα ,θεμα οδηγων ηταν.Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.