geogeoland Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2009 Λοιπόν, need help! Καθώς η ώρα εξέτασης των ειδικών μαθημάτων πλησιάζει και καθώς θέλω να μπω λίγο περισσότερο στο κλίμα, να επιταχύνω την διαδικασία της μάθησης και να αποκτήσω και μια ευρύτερη επαφή με τη γλώσσα των Γερμανικών γενικότερα... Όποιος έχει κάποιο link, κάποια πρόταση, ότι, για οτιδήποτε ακούγεται, διαβάζεται ή βλέπεται στα γερμανικά (a.k.a ραδίοφωνο/εκπομπές, κείμενα/άρθρα whatever, ταινίες/βίντεο κλπ) που να είναι άμμεσα, εύκολα και ανέξοδα προσβάσιμο (κυρίως μέσω internet δλδ, όχι πχ να βάλω δορυφορικό δέκτη για να βλέπω γερμανικά κανάλια... ), ας το postάρει εδώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 20, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2009 χμμμ...καμμια τσαμπε εφημεριδα απο κανα παραρτημα του Goethe ?αν και το καλυτερο "ζεσταμα" πριν απο τις εξετασεις ηταν η ακροαση υλικου hochDeutsch αποτι εδειξε η εμπειρια μου(και απτις 2 πλευρες του θρανιου)...Προτεινω να μην κανεις ζεσταμα με ταινιες,εχουν πολυ "εκχυδαισμενα",καθημερινα γερμανικα...και δεν ειναι και τοσο καλο να πετας καθε τρεις και λιγο Abtoenungspartikel...Viel Glueck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Ιούνιος 20, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2009 Λοιπόν, need help! Καθώς η ώρα εξέτασης των ειδικών μαθημάτων πλησιάζει και καθώς θέλω να μπω λίγο περισσότερο στο κλίμα, να επιταχύνω την διαδικασία της μάθησης και να αποκτήσω και μια ευρύτερη επαφή με τη γλώσσα των Γερμανικών γενικότερα...Όποιος έχει κάποιο link, κάποια πρόταση, ότι, για οτιδήποτε ακούγεται, διαβάζεται ή βλέπεται στα γερμανικά (a.k.a ραδίοφωνο/εκπομπές, κείμενα/άρθρα whatever, ταινίες/βίντεο κλπ) που να είναι άμμεσα, εύκολα και ανέξοδα προσβάσιμο (κυρίως μέσω internet δλδ, όχι πχ να βάλω δορυφορικό δέκτη για να βλέπω γερμανικά κανάλια... ), ας το postάρει εδώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :flower: Αυτό από ραδιόφωνο. http://www.listenlive.eu/germany.html Εγώ το χρησιμοποιώ για να ακούω ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Στουτγκάρδη. Επίσης να τσεκάρεις συχνά πυκνά το κανάλι ZDF γιατί κάνει λαιβ στρίμινγκ. Οπότε μπορείς να χαζεύεις και από κει καμιά σοβαρή εκπομπή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.