Jump to content

Συνθεση PC |Budget 1700€|

pelekanos92

Recommended Posts

η απαντηση σου ειναι εριστικοτατη, παντως αν χρειαστω νυμα για τα δοντια θα σε εχω στα υποψιν..

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
η απαντηση σου ειναι εριστικοτατη, παντως αν χρειαστω νυμα για τα δοντια θα σε εχω στα υποψιν..

μα κατεληξες οπου κατεληξες βασισμενος σε κατι που ΔΕΝ ειπα καν,τι ηθελες να σου κανω poke?

:OT: τι να λεμε τωρα φιλε νεφιλιμ...πιπιλα κ κουδουνα...δεν νομιζω οτι αναφερθηκα καπου σε σενα αλλα στην λογικη παρτα ολα τουμπανο και εχε τον ταφο τον δισκο πανω..αλλα τι να λεμε, οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται και οχι μονο αυτο αλλα αντιδραστικαβ γαβγιζει και σαν το καναρινι.. :OT:

Η σωστη συνθεση για σενα-κ εμενα- του dante εχει και ενα ssd, συνεχιζεις να την υποστηριζεις...?

:OT: τι να λεμε τωρα φιλε νεφιλιμ...πιπιλα κ κουδουνα...δεν νομιζω οτι αναφερθηκα καπου σε σενα αλλα στην λογικη παρτα ολα τουμπανο και εχε τον ταφο τον δισκο πανω..αλλα τι να λεμε, οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται και οχι μονο αυτο αλλα αντιδραστικαβ γαβγιζει και σαν το καναρινι.. :OT:

Η σωστη συνθεση για σενα-κ εμενα- του dante εχει και ενα ssd, συνεχιζεις να την υποστηριζεις...?

αναφερθηκες σε εμενα εδω.

αν το post σου ΔΕΝ ειχε quote το δικο μου θα ηταν γενικο.

Οπως βλεπεις το παιδι που εκανε τη συνθεση δεν ξερει ιδιαιτερα πολλα απο συνθεσεις (no offence παντα)

Για τους χαρακτηρισμους αστο.Παμε παρακατω.

Η συνθεση ειναι παρα πολυ καλη,με μονο μειονεκτημα οτι δεν εχει αναφερθει budget. (εκτος και αν κανεις sum απο αυτα που ειχε δωσει ο OP).

Σαφως και εχει ενα SSD αφου με εξυπνες επιλογες καταφερε να "στριμωξει" τα παντα σε ενα "λογικο κοστος".

-το "τι να τον κανει τον SSD αναφεροταν σε περιπτωση που πηγαινε ντε και καλα σε i7(αν και ο ιδιος δεν το ξεκαθαρισε ποτε) που με 1000 ευρω δεν στηνεις ουτε το μισο.-

κοιτα κανε οτι θες, αλλα στυλακι δεν ξερω τι νοιωθεις και που, καντο σε κανα παληκαρακι των κυβικων σου..

Συγνώμη που σας διακόπτω, αλλά άλλαξα τη σύνθεση του υπολογιστή. Θέλω να μου πείτε αν τα κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους, αν είναι -ή όχι- χάλια, αν κάνουν πολύ θόρυβο, κλπ. Το ξαναλέω, θέλω να παίζω Crysis με super-ultra-high settings και Anti Aliasing και απ' όλα.

Lian Li PC-7FB Black Case (C99.07FB0.00)

Gigabyte GA-EX58-UD3R (s1366, DDR3, X58)

Intel Core 2 Quad Q9550 (s775, 2.83 GHz, Cache 12MB, Box)

EnzoTech Ultra-X Cpu Cooler

Corsair 6GB DDR3-1333 Ram Kit (3 x 2GB, PC3 10666, 9-9-9-24, TR3X6G1333C9G)

EVGA GTX 285 (2GB, PCI Express)

CoolerMaster Ucp Series PSU (900W)

Microsoft Windows Vista Ultimate 64-bit Ελληνικά DSP

LG M227WD-PZ LCD-TV Monitor 22''

Γιατι κολλημα με το Crysis? ;)

Ο επεξεργαστης που εχεις ειναι Core2 ενω η μητρικη σου ειναι για i7.

Αλλαξε τον σε core i7 920 :)

Και ψυκτρα βαλε κάποια άλλη φτηνότερη όπως Thermalright Ultra Xtreme η οποια ειναι και λιγο καλυτερη απο την enzotech

.

Ενα 700 watt τροφοδοτικο ειναι αρκετο για το συστημα σου. Αν θελεις αλλαξε το 900 με το μικρότερο αδερφο του.

και την καρτα σε 295 γτ αλλιως ultra-hyper-duper crysis με ολα και με φιλτρα δεν εχει...:crazy:

Έχω όμως 22άρα οθόνη. Δεν θα είναι overkill η 295;

ειχε μια δοση χιουμορ η απαντηση για το super-ultra-high setting στο crysis...

και οι ιντσες δεν εχουν σχεση αλλα η αναλυση... υπαρχει 22αρα 1680χ1024 και 1920χ1200...

σε 2 σελιδες εχεις κανει 5 συνθεσεις οτι να ναι...

αποφασισε οθονη + συνολικο budget, πες το και μετα κανε λιγο υπομονη... προς το παρον σε κοβω να αγοραζεις οτι να ναι και να μν δουλευει κιολας (ι7-775, CoreQuad-x58)

εχεις ή θα παρεις?

Έχω. Κοίτα 5-6 μηνύματα παραπάνω. Άλλαξα την σύνθεση του PC.

ειχε μια δοση χιουμορ η απαντηση για το super-ultra-high setting στο crysis...

και οι ιντσες δεν εχουν σχεση αλλα η αναλυση... υπαρχει 22αρα 1680χ1024 και 1920χ1200...

σε 2 σελιδες εχεις κανει 5 συνθεσεις οτι να ναι...

αποφασισε οθονη + συνολικο budget, πες το και μετα κανε λιγο υπομονη... προς το παρον σε κοβω να αγοραζεις οτι να ναι και να μν δουλευει κιολας (ι7-775, CoreQuad-x58)

Ανάλυση 1920 x 1080. Το budget είναι 1700€ και κάτι ψιλά. 5-6 μηνύματα πιο πάνω έχω την καινούρια σύνθεση του PC.

Pelekanos σου είπα και πιο πάνω δώσε μας το budjet σου να κάνουμε 2-3 συνθέσεις να διαλέξεις. Επιλέγεις κομμάτια που δεν μπορουν να συναρμολογηθούν μεταξύ τους.

Επίσης σου ξαναλέω σπαταλάς λεφτά σε κομμάτια όχι τόσο καλά για την αξία τους(τροφοδοτικο ειναι μεγάλο, ψύχτρα κουτι κλπ)

Και πες μας δυο-τρια πραγματάκια εκτός του ότι θες να παίζεις crysis στο full

π.χ Προτιμάς επεξεργαστή Intel. Το amd σύστημα του Dante είναι πολύ καλό

Προτιμάς nvidia κάρτας και η Amd που είναι εξίσου δυνατές

Θές 22άρα οθόνη ή να σου προτείνουμε μια καλή 24άρα. Οκ απάντησες ότι έχεις 22άρα με ανάλυση 1200x 1920

Edit: Ωραίος με το Budjet 1700€ μόνο για κουτί παίρνεις άνετα πολύ καλό μηχάνημα. Έχεις πρόβλημα - προτίμηση σε εταιρίες;

Pelekanos σου είπα και πιο πάνω δώσε μας το budjet σου να κάνουμε 2-3 συνθέσεις να διαλέξεις. Επιλέγεις κομμάτια που δεν μπορουν να συναρμολογηθούν μεταξύ τους.

Επίσης σου ξαναλέω σπαταλάς λεφτά σε κομμάτια όχι τόσο καλά για την αξία τους(τροφοδοτικο ειναι μεγάλο, ψύχτρα κουτι κλπ)

Και πες μας δυο-τρια πραγμακια εκτός του οτι θες να παίζεις crysis στο full

π.χ Προτιμάς επεξεργαστή Intel. Το amd σύστημα του Dante ειναι πολύ καλό

Προτιμάς nvidia κάρτας και η Αμδ είναι εξίσου δυνατές

Θές 22άρα οθόνη ή να σου προτείνουμε μια καλή 24άρα.

Το budget στα 1700€+κάτι λίγα.

Προτιμώ Intel επεξεργαστή και Nvidia.

Οθόνη 22άρα.

Άλλαξα τη σύνθεση του PC σε:

Intel Core I7-920 (s1366, 2.66 GHz, Cache 8MP, Box)

Thermalright Ultra-120 eXtreme Intel BP CPU Cooler

Samsung 223QRSMN DVD-RW (Sata, Lightscribe, Retail)

Το budget στα 1700€+κάτι λίγα.

Προτιμώ Intel επεξεργαστή και Nvidia.

Οθόνη 22άρα.

Άλλαξα τη σύνθεση του PC σε:

Intel Core I7-920 (s1366, 2.66 GHz, Cache 8MP, Box)

Thermalright Ultra-120 eXtreme Intel BP CPU Cooler

Samsung 223QRSMN DVD-RW (Sata, Lightscribe, Retail)

σ αυτα χρηματα ξεχνα την καρτα .ανουσια χρηματα για την 285 με την εξτρα μνημη.

Το τροφοδοτικο υπαρχει περιπτωση να μην χωραει στο κουτι σου...

Παρε μικρότερο σε watt και μεγεθος (cm ucp 700watt)

+1 στον πανω

Δε σε καταλαβαίνω;

Επίσης, μπορείς να μου προτείνεις σκληρό δίσκο;

Διότι η συγκεκριμένη κοστίζει 30Ε λιγότερα απο μια GTX295 :haha:

σ αυτα χρηματα ξεχνα την καρτα .ανουσια χρηματα για την 285 με την εξτρα μνημη.

Δε σε κατανοώ.

Μπορείς να μου προτείνεις σκληρό δίσκο;

Διότι η συγκεκριμένη κοστίζει 30Ε λιγότερα απο μια GTX295 :haha:

Άρα να πάρω μία 295;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.