Jump to content

Αθορυβοι ανεμηστηρες για push-pull!

goku_dbz

Recommended Posts

ψαχνω για 2 οσο το δυνατο πιο αθορυβους 120αρηδες για να μπουνε στην TRUE...ειπαμε "αθορυβο" αλλα να κανει και λιγη δουλεια-ριχνω και λιγο τα ρολογια, δεν υπαρχει θεμα, ειδικα τωρα με τις ζεστες! το budget δεν ειναι περιορισμενο αλλα λογικο...ας πουμε μεχρι 30 ευρω!

υγ: απορια...πως θα τους κουμπωσω και τους 2 στην ψυκτρα?? τον 1 που εχω τωρα τον εχω με τα κλιπακια της συσκευασιας!

με τον 1ο που λες, εισαι ευχαριστημενος οσο αφορα θορυβο?-επιμενω γιατι με ενδιαφερει πολυ το θεμα μιας και ειναι στο γραφειο το πισι...

τον 2ο τον ειδα και γω και μου φαινεται αρκετα καλος...καποιος που εχει-ειχε και τους 2 να μας πει...?

αυτος παλι κανει για την χρηση που τον θελω ή μονο για intake ειναι?

επισης οσον αφορα την απορια μου με το κουμπωμα και των 2...καμια γνωμη κανεις? ειδα κατι με λαστιχακια αλλα δεν μου καθεται καλα;)

Για την σύνδεση, ή με λαστιχάκια θα πας ή θα modαρεις συνδετήρες μεταλλικούς ώστε να κρατάνε το φουρφούρι. Προσωπικά θα προτιμούσα το πρώτο, κάνει πιο σίγουρη δουλειά..

Για φουρφούρια τώρα, ρίξε μια ματιά σε αυτά:

ARCTIC COOLING AF12025L 120MM CASE FAN

SCYTHE SA1225FDB12L KAMA FLEX 120MM SILENT CASE FAN

Eπίσης αν έχεις χώρο, άλλαξε τον push με ένα 38αρη, κάνει καλή διαφορά λόγω static pressure...

Για την σύνδεση, ή με λαστιχάκια θα πας ή θα modαρεις συνδετήρες μεταλλικούς ώστε να κρατάνε το φουρφούρι. Προσωπικά θα προτιμούσα το πρώτο, κάνει πιο σίγουρη δουλειά..

Για φουρφούρια τώρα, ρίξε μια ματιά σε αυτά:

ARCTIC COOLING AF12025L 120MM CASE FAN

SCYTHE SA1225FDB12L KAMA FLEX 120MM SILENT CASE FAN

Eπίσης αν έχεις χώρο, άλλαξε τον push με ένα 38αρη, κάνει καλή διαφορά λόγω static pressure...

μου αρεσε η ιδεα με τον skythe 25αρη που λες + τον 38αρη (push)

ισως να παρω και τον xigmatek που λεει ο p_under ετσι για να τον δοκιμασω και αν δεν... μπορει να τον κανω και case fan!

για τα λαστιχακια που λες που βρισκω?

• 4 weeks later...

Επαναφερω ψηλα το τοπικ για να μην ανοιξω αλλο-κριμα ειναι.

scythe ειδα και στις 800 στροφες και λογικα θαναι ακομα πιο silent.

Υπαρχει κατι αλλο το ιδιο αθορυβο αλλα πιο ομορφο?

Να ειναι διαφανος - οχι απλος μαυρος.

Και κατι τελευταιο.

Η push n pull διαταξη βοηθαει- κανει αρκετη διαφορα στην ψυξη σε σχεση με μονό ανεμιστηρα?

Η διαφορα στις θερμοκρασιες ποση ειναι?

Goku πες μας εντυπωσεις απο θορυβο αμα μπορεις φιλε.

βεβαιως!

να σημειωσω κατ'αρχας πως τελικα κατεληξα με 2 25αρηδες scythe λογω μη διαθεσιμοτητας του 38αρη τον καιρο που εκανα την παραγγελια(και για 10 μερες μετα που περιμενα αδικως!!!)

απο πλευρας θορυβου ειχα αισθητη διαφορα απο τον προηγουμενο μου (εναν arctic που δουλευε 1440rpm αν δεν κανω λαθος) και ακομα μεγαλυτερη διαφορα οταν αλλαξα το κουτι μου(μαζι με intake και exhaust fans)!!! (να σκεφτεις εβαλα την καρτα γραφικων στο 20%fan speed για να "δω" τις διαφορες στο θορυβο απο τις 2 υλοποιησεις και στην περιπτωση των skythe η καρτα τους καλυπτε!!!)

για θερμοκρασιες μην περιμενεις και τραγικα πραγματα...ειχα μια γενικη πτωση 2-3 βαθμους και αλλους 2-3 με την αλλαγη κουτιου! γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος γιατι μειωσα επιπεδα θορυβου ταυτοχρονα με θερμοκρασιες!

υγ: ειμαι ~5 βαθμους κατω τωρα με την αλλαγη ανεμιστηρων και κουτιου:happy2:

εδω να ευχαριστησω τον dante80 για τις συμβουλες του και στα 2!

υγ2: βεβαια εχω μια μικρη υποψια πως τοσο το προηγουμενο μου κουτι οσο και τα fans που ειχα ηταν γτπ, οποτε ισως να εξηγειται εν μερει η διαφορα σε θορυβο και θερμοκρασιες!!! παντως τα φουρφουρια κυριολεκτικα ειναι αθορυβα-βαζω το αυτι μου διπλα και ακουω ενα απαλο βουητο και τιποτα αλλο! τους συστεινω (ειναι αυτοι που εχει και ο dante80 στο πιο πανω ποστ του)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.