GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2012 Καλησπερίζω την παρέα, Θα ανοίξει ένας φίλος ένα μαγαζί κ είπα να τον βοηθήσω να φτιάξει το Site. To Site θα ειναι και Eshop. Μιας και είχα ασχοληθεί με Wordpress παλι (που ειναι και δωρεαν) έψαξα και βρήκα οτι το καλύτερο Plugin είναι το WooCommerce Has Arrived | WooThemes. Το πρόβλημα μου είναι τα ελληνικά,αν και το παλεύω. Επισης εχω βρει το OpenCart - Open Source Shopping Cart Solution που ειναι καθεαυτου Platform χωρίς CMS. To ιδιο προβλημα με Greek. Άλλοι λένε για Joomla + Welcome to VirtueMart . Οσοι εχουν ασχοληθει ας ριξουν καμια βοήθεια/εναλλακτική.Κυριως το προβλημα μου ειναι τα ελληνικα,αλλα κ να ειναι free/opensource. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 δες αυτο http://www.oscommerce.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Σεπτέμβριος 27, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 Ναι oscommerce.. διαχρονικη αξια με πολλα plugin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.