GoMaR Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 Καλημερα. θα θελα να δω τι υπαρχει σε προγραμματα και αν υπαρχουν συγκεκριμενα σκανερ που κανουν αυτη τη δουλεια.. Δηλαδη να εχω εναν πινακα σε χαρτι α4 που εχει μια λιστα με ονοματα και διπλα κατι ωρες (σε κελια ολα αυτα δλδ σαν excel) και να θελω να τις σκαναρω ωστε να περαστουν και να μπορει να γινει ειτε σε μορφη excel ειτε σε αρχειο κειμενου η γενικως να μπορω να επεξεργαστω τις πληροφοριες και σε τι μορφη. Οτι γνωριζετε πανω σε αυτο κομματι παρακαλω διαφωτιστεμε Επισης αξιζει να ασχοληθω με κατι τετοιο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 Εγω εχω το ABBYY FineReader 6.0 Sprint σε συνδυασμο με το Productivity Studio της Lexmark που ερχετε με ενα πολυμηχανημα της Lexmark και λειτουργει κανονικα....κανει σκαν αυτο που θες και μπορεις να το κανεις οτι θες...να το μετατρεψεις σε pdf κ.α..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 19, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 σε ευχαριστω...εχεις pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Ιούνιος 19, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2009 readiris..καλύτερο από το ABBYY FineReader Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Ιούνιος 24, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2009 Τα δοκίμασα πολλές φορές και τα 2, άποψη μου είναι ότι το FineReader Professional 9.0 είναι πολύ καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Ιούνιος 25, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2009 +1 για το ABBY 9 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander_T Ιούνιος 25, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2009 FineReader Pro οπωσδηποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.