Jump to content

δεν ανοιγει το pc

jimakoZzz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα!

απο χθες κτ εχει παθει το pc μου..

οταν παω να το ανοιξω δεν ανοιγει καν..αναβουν τα λαμπακια αλλα τπτ..

ουτε το "μπιπ" απο τα bios δεν κανει!

παταω reset παλι τπτ και αφου τ κλεισω και το ξανανοιξω απο τον διακοπτη πισω κτ γινετε αλλα μου βγαζει το μυνημα overclocking failed ενω εγω δεν εχω κανει overclocking!

Πατα καλύτερα το 24 pin που βρίσκετε στην μητρική όπως και το ρεύμα του cpu !

Κανε και ένα reset bios μήπως και φτιάξει.

(Βγάλε την μπαταρία ενοώ και ξαναβαλθεί μετά από 1 λεπτό,το κουμπί του psu από πίσω να είναι κλειστό.)

Αφού μας λες ότι δεν ανοίγει καν δεν νομίζω να είναι από την ζεστη.

Αν θες όμως κοίτα την ψύχτρα σου αν πατάει κανονικά.

μα μετα απο προσπαθειες και ανοιγοκλεισομο τοθ διακοπτη του τροφοδοτικου ανοιγει

• 2 weeks later...

τι εγινε παιδια απογορευεται πανω απο δυο λεξεις στο thread?:rofl::jump::jump:

το τροφοδοτικο το κοιταξες αυτο κανει τετοια κολπα

βαλε αλλο τροφοδοτικο να δεις αν φταιει αυτο τουλαχιστον να αποκλεισεις κατι για να ψαξεις τα υπολοιπα αν δεν εχεις βαλτο σε αλλο μηχανημα να δεις τι κανει

Για πιθανες λυσεις κοιταξε αν ολα τα καλωδια ειναι καλα ενωμενα(που δεν νομιζω να φταιει αυτο) οποτε πιθανοτερο οπως σου αναφερανε και οι φιλοι ειναι το τροφοδοτικο και εμενα σε καινουργιο Pc ειχα ενα Tagan 700αρι και δεν επαιρνε μπροστα(αναβε για 2-3sec και εσβηνε) εψαχνα μια μερα να δω τι φταιει...Οποτε δοκιμασε καποιο τροφοδοτικο φιλο σου η αν εχεις εγγυηση πηγαινε το στο καταστημα να στο κοιταξουν σε μια μερα θα εισαι ετοιμος και βγαινεις απο τον κοπο να βαζεις-βγαζεις τροφοδοτικα....Ελπιζω να βοηθησα:haha:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.