Jump to content

3DMark 2k1 tweaking

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω αυτο το σκορ αλλα νομιζω οτι κανοντας tweaking ή ανεβαζοντας καποιο συγκεκριμενο spec θα μπορουσε να ανεβει και αλλο.Εσεις τι νομιζεται και τι προτεινεται?Thnx

EDIT:Με αυτο το ΑΜ3 καμια αποψη?

post-12312-1416074024,7755_thumb.jpg

post-12312-1416074024,8671_thumb.jpg

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Εχω αυτο το σκορ αλλα νομιζω οτι κανοντας tweaking ή ανεβαζοντας καποιο συγκεκριμενο spec θα μπορουσε να ανεβει και αλλο.Εσεις τι νομιζεται και τι προτεινεται?Thnx

δοκιμασες με τα lod?(riva tuner)

Tα καλά LODs διαφέρουν από κάρτα σε κάρτα.....και μόνο αν κάτσεις να τα ψάξεις θα βρεις ποια είναι τα καλά.....

Τελικα αυτο ειναι μαλλον το καλυτερο LOD.Kανα αλλο tweak ρε παιδια?:rolleyes::look:

Μην περιμενεις ρε συ να σου πει καποιος καποιο tweak υπαρχουν παρα πολλα και μαλιστα ορισμενα ειναι διασπαρτα στο ιντερνετ...ψαξε σε site οπως XS και γενικα σε πολλα αλλα...!

Kανα αλλο tweak ρε παιδια?:rolleyes::look:

Ντάξει tweak δεν το πολυλές.....Άνοιξε το setfsb και δοκίμασε να ανεβάσεις το pci-ex, είναι η κάτω μπάρα, μην δώσεις όμως κανά τρελό νούμερο...οι περισσότεροι παίζουν από 120-130 ίσως και παραπάνω....:p

Ωραιος sofos.Πηγα στα 69500 marks με το PCI στα 115 μεσω bios.Οσο για το ΧS δεν βρηκα τιποτα

Η μητρικη ειναι Asus και δεν εχω ακουσει καλα λογια.Ομως σε ιδια κλοκια LOD kai tweaks το 3d 2k3 επεσε 3χιλιαρικα.Τι παιζει?

Άλλο το 01 άλλο το 03...Τώρα μιλάμε για το 01.....Στο 03 θες άλλα LODs.....Δοκίμασε να πας πιο πάνω το pci αλλά όχι από bios αλλά από setfsb....

Οκ,αλλα με αλλα Lod to εκανα.Anw δεν με ενδιαφερει το 2k3.Το setfsb δεν καταλαβα τι πως λειτουργει.Υπαρχει διαφορα απο αυτο και το BIOS?

άλλο ένα από εμένα, βάλε την ανάλυση σου 1024χ768 στα 16bit

μεχρι εδω ψαξε και λιγο:victory::victory:

Τοτε ομως η οθονη κοβεται περιπου στην μεση.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αλλά οχι και στη μέση τελείως. δοκίμασε το δεν νομίζω να στο λέω έτσι.:jump1::jump1:

Ότι ανάλυση τρέχει το 3d να βάζεις και αυτή της οθόνης.....και όπως είπε και ο Αντώνης βάλε καλύτερα 16bit και όχι 32bit....:D

Βλέπω ότι έχεις ΑΤΙ κάρτα....πήγαινε στον catalyst και κλείσε/άλλαξε από εκεί κάποιες ρυθμίσεις...:p

Οτι λετε το εχω κανει εκτος απο την αναλυση που την εβαζα 800*600 16bit.Θα περασω την MugenII θα ανεβασω τον CPU 4.5~ kai PCI 120(max)και θα σας πω.Special thanx to all af you

Ότι ανάλυση τρέχει το 3d να βάζεις και αυτή της οθόνης.....και όπως είπε και ο Αντώνης βάλε καλύτερα 16bit και όχι 32bit....:D

Βλέπω ότι έχεις ΑΤΙ κάρτα....πήγαινε στον catalyst και κλείσε/άλλαξε από εκεί κάποιες ρυθμίσεις...:p

:T::T:

Διαβασα οτι αν αλλαξεις την σειρα των τεστ ανεβαινει και το σκορ.Πως γινεται αυτο και υπαρχει καποια στανταρ καλη σειρα η μεσω δοκιμων?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.