Hohenstaufen Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2009 Κάπου,κάπως κάποτε, νομίζω ο DEF είχε ποστάρει κάπου στο Πείτεότιθέλετε(δεν θυμάμαι βερζιόν) ένα site που έδειχνε όλες τις πτήσεις στον αέρα (με 30 λεπτά καθυστέρηση για λόγους ασφαλείας). Μπορεί κάποιος να μου δώσει το λίνκ ή να μου βρει κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ. ΥΓ- θα ρώταγα στο πείτε ότι θέλετε αλλά φοβάμαι το rage του αστρολάβου Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 17, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2009 δεν θυμάμαι τι είχε αναφέρει ο Λευτέρης, αλλά υπάρχει αυτό που δείχνει τα αεροσκάφη που περνάνε πάνω από την κεντρική Ευρώπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Ιούνιος 17, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2009 δεν θυμάμαι τι είχε αναφέρει ο Λευτέρης, αλλά υπάρχει αυτό που δείχνει τα αεροσκάφη που περνάνε πάνω από την κεντρική ΕυρώπηΚαλό, απλά θα ήθελα κάτι αν υπάρχει για όλη την Ευρώπη....δεν με πολυνοιάζει για άλλες περιοχές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 18, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Μήπως αναφέρεσαι σε αυτό?www.flightstats.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Ιούνιος 18, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2009 Μήπως αναφέρεσαι σε αυτό?www.flightstats.com Danke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.