Jump to content

CoolerMaster V10 CPU Cooler για cpu q6600

el.greco.1978

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

υπερβολες φιλε μου και αρκετα τα λ7. ο 6600 δεν χρειαζεται ιδιαιτερη ψηξη

υπερβολες φιλε μου και αρκετα τα λ7. ο 6600 δεν χρειαζεται ιδιαιτερη ψηξη

οτι υπερβαλει , ναι υπερβαλει αλλα οχι κ οτι δεν χρειαζεται ο Q6600 καλη ψυξη . αν τον ενδιαφερει το ο/c πρεπει να παρει , αλλιως μεχρι τα 3 μπορει να παρει μια φτηνη κ καλη .

Δηλαδή να πάρω μια MUNGEN 2 και είμαι οκ.Οι μνήμες μου είναι στα 1066.Πόσο ψηλά μπορώ να χρονίσω τον 6600?

η mygen καλη ειναι αλλα μεχρι τα 3 μπορει να ειναι κ αυτη περιτη . ποσο vid εχεις . κοιτα μεχρι τα 3.6 πανε οι περισσοτεροι με λογικο ρευμα απο εκει κ πανω θεσ αρκετα παραπανω κ νερο . αν κ μερικοι πανε με αερα . ποσο θες να τον πας ?

Φίλε μου άνετα τον πας με τη Mugen στα 3.6 και θερμοκρασίες άντε να δεις σε load 60

στα 3.2 ομως δεν χρειαζεται παιδια η mugen . εγω στα 3.2 με red scorpion ημουν στους 49 max . μπορει να εξοικονομισει κ αλλα χρηματα αν ειναι για 3.2 ghz . εκτος αν το κουτι δεν την παλευει απο αερα .

Δεν αντιλέγω αλλά δεν θα πληρώσω 50€ παραπάνω για 1-2 βαθμούς και αν.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.