Jump to content

Eκτελωνισμος αγαθων απο Αμερικη

NIKOSE1416003376

Recommended Posts

Ειπα κι εγω σιγα σιγα να μπαινω στα κρυα και αποφασισα να αγορασω ενα cpu pot απο την Koolance.

H παραγγελια εγινε στις 09/06.

Βρε τωρα θα ερθει, αυριο θα ερθει τιποτα.

Μπαινω κι εγω λοιπον εκει που βλεπεις πως εξελισεται η παραγγελια σου.

Οριστε τι ειδα.

<a  href=%7Boption%7Dhttp://www.imageshack.gr/files/h0yab7micoeca33fgkir_thumb.jpg' alt='h0yab7micoeca33fgkir_thumb.jpg'>

Και να φανταστεις οτι πηγαν καμμια 60αρια ευρω τα μεταφορικα!!

Και σαν να μην εφτανε αυτο, δεχομαι κι ενα τηλεφωνημα πριν λιγο απο την UPS (μεταφορικη δεν ειναι??) οπου μου λενε οτι αυτο που περιμενω ειναι στο τελωνειο και πρεπει να πληρωσω 15 ευρω εκτελωνιστικα για να μου το φερουν!!!!!!

Επαθα πλακα!!!!

Πρωτη φορα παιρνω κατι απο Αμερικη, ετσι δουλευει το συστημα?????

Για βοηθηστε ρε παιδια??

Τι να κανω, να το παραλαβω??

Συνηθως ψωνιζω απο overclockers.co.uk, και δεν εχω το παραμικρο προβλημα.

Εντός Ε.Ε. δεν υφίσταται δασμός τελωνείου. Τώρα, για αγορές απο Αμέρικα κλπ. εχεις επιπέσει σε δυο λάθη:

Αφ' ενός δεν έπρεπε να το παραγγείλεις μεσω UPS καθώς ειναι βέβαιο και λογικό οτι θα περάσεις τελωνείο και αφ' ετέρου επρεπε να το στειλεις με απλο ταχυδρομείο και υστερα απο συνεννόηση με τον πωλητή να αναγράψει οτι πρόκειται για δώρο.

Εν ολίγοις, εισαι τυχερός, εχω ακούσει και χειρότερες τιμολογήσεις...

Φίλος πήρε από ebay μια κάρτα ήχου και του ήρθε από τη συγκεκριμένη εταιρία.. τον πήραν τηλ και του λένε δώστε μας 40 ευρώ για τον εκτελωνισμό. Μα/μου/σου/του ήταν ή να πάει ο ίδιος να την εκτελωνίσει στο αεροδρόμιο ή να μην την αποδεχτεί και νη πληρώσει μόνο τα μεταφορικά για πίσω..

Σε ένα από τα πολλά τηλέφωνα του λέει η κοπέλα: Άλλη φορά να ξέρετε πως είναι ανάλογα την ημέρα.. αν εκείνη την ημέρα έρθουν πολλά ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΚΕΤΑ για εταιρίες κλπ κλπ τρώνε αυτές τα κερατιάτικα/εξτραδάκια. Αν δεν έρθουν μεγάλα ΠΑΚΕΤΑ, το φέσι το τρώνε πολλά μικρότερα πακετάκια ιδιωτών.. :devil:

ακριβώς......πρόκειται για νταβατζιλίκι που δεν ελέγχεται από κανέναν......οι κύριοι έχουν στήσει ολόκληρη μαφία αεροδρομίου και είναι κράτος εν κράτει.

προτείνω σε όλους σας μπινιά στη μπινιά.........ελληνικά ταχυδρομεία, αναγραφή αξίας κάτω από 100δολλάρια και είτε δώρο είτε προιόν από επισκευή/αντικατάσταση.......όχι άλλη τροφή στα λαμόγια από την τσέπη του κοσμάκη.

και μην απορείτε όταν βλέπετε στο ebay και αλλού εταιρίες να λένε οτι δε στέλνουν Ελλάδα.........μας θεωρούν τριτοκοσμικούς από τις πολλές επιστροφές όσων δεν πλήρωσαν τα κερατιάτικα και τα γύρισαν πίσω.

ουργκ:triniti:

Σωστός ο fragma, το No1 trick είναι τιμολόγιο με αξία κάτω από 100 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά) και επιλογή USPS για αποστολή (αν έρχεται από Αμερική). Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει και η περιγραφή του προϊόντος από τον αποστολέα αν πχ γράφει MP3 Player/iPod είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα περάσει από έλεγχο ακόμα και με χαμηλό τιμολόγιο, οπότε καλό είναι να αποφεύγουμε προϊόντα που είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.