Jump to content

gddr5 nVidia?

dunkel_Stern

Recommended Posts

περναει πολυ συντομα ,ξεκινωντας απο την mobile σειρα GPU της.

yeap και βάζει και DX10.1

(γιατί άραγε αφού δεν χρειάζεται ?? :whistling )

και όσοι πήραμε 2XX σειρές είμαστε κορόιδα?

δεν πειράζει με κανένα 50E θα πάω σε 3XX σειρά

Κορόιδο θα ήσουν αν σήμερα αγόραζες μια 8800GTX 768MB / 2900XT ή καμια 7900GTX/X1950 στα 300+.

Διαφορετικά δίνεις τα 300+ κάθε 5 χρόνια για gameconsole ή σταματάς να παίζεις παιχνίδια ή περιμένεις τις τοπ DX15 που θα έχουν τις σημερινές μια κλ@νι@ (αλλά πάλι θα ρωτάς αν σε πιάσανε κορόϊδο μόλις βγούνε οι DX16)

Κορόιδο θα ήσουν αν σήμερα αγόραζες μια 8800GTX 768MB / 2900XT ή καμια 7900GTX/X1950 στα 300+.

Διαφορετικά δίνεις τα 300+ κάθε 5 χρόνια για gameconsole ή σταματάς να παίζεις παιχνίδια ή περιμένεις τις τοπ DX15 που θα έχουν τις σημερινές μια κλ@νι@ (αλλά πάλι θα ρωτάς αν σε πιάσανε κορόϊδο μόλις βγούνε οι DX16)

όχι απλά η 295 λογικά θα είναι στις δυνατότητες της 380-385 γιατί να μην υποστηρίζει και DX11 :p

όχι απλά η 295 λογικά θα είναι στις δυνατότητες της 380-385 γιατί να μην υποστηρίζει και DX11 :p
Γιατί όταν σχεδιάστηκε οι πυρήνες GT200 δεν υπήρχαν τότε τα DX11 specs ?

Επίσης εγω είχα διαβάσει κάπου ότι η Nvidia δεν πέρασε σε ddr5 στη σειρά καρτών 2, λόγω περιορισμών στον memory controller του GT200.

Τώρα αν είναι αλήθεια ή ψέμματα, δε ξέρω.

Ακριβώς..αφού καλπάζει η όλη φάση με τις 'νέες' τεχνολογίες τους...

Γιατί όταν σχεδιάστηκε οι πυρήνες GT200 δεν υπήρχαν τότε τα DX11 specs ?

man ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θα παίξει, θα υποστηρίζει η όχι?

και btw νομίζω πως κάπου διάβασα πως δεν πέρασε σε 5 γιατί ήταν μεγάλο το κόστος σε σχέση με τις δυνατότητες, ισχύει?

Ναι, GDDR5 & DX10.1 & 40nm

"Ετοιμάζεται" (σιγά σιγά) για το GT300 http://www.techpowerup.com/96871/NVIDIA_Announces_its_First_40_nm_DirectX_10.1_Compliant_GPUs.html

3 φορές "κορόϊδο" σε έπιασε dunkel_Stern :p

όχι ρε γαμώτο...

...πάω να αυτοκτονήσω αφήνοντας την τελευταία ραμιδα του αίματος μου πάνω στην πλακέτα της 295 μου.

...ένα ξυράφι κανεις? η ακόμα καλύτερα θα πάρω mac!

DX11 δεν θα υποστηρίζει η 295?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.