geogeoland Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2009 Λεπόοον... έχουμε και λέμε. To μαλλί πήγε €36,20 απο http://www.visionstudio.gr/. Πήγα όμως και το πήρα απο το κατάστημα, καθώς είναι κοντά στο σπίτι μου, ώστε να γλιτώσω τα μεταφορικά. Το ποντικάκι ήταν μέσα σε μια πολύ... γκλαμουράτη και "πολυτελή" συσκευασία, που σε προδιαθέτει ευχάριστα και αναδεικνύει τις χαρές του marketing. Κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση, αναγνωρίζεται αμέσως, οι drivers και το panel της razer δούλεψαν απροβλημάτιστα (XP πάντα) και γενικώς όλα μια χαρά. Το "πράμα" ζυγίζει γύρω στα 100 γραμμάρια. Προσωπικά το βρίσκω άνετο, δίνει μια αίσθηση στιβαρότητας και ελέγχου χωρίς να κουράζει. Αρκετά μεγάλο, σημαντικά μεγαλύτερο απο το MS explorer 1.1 που χρησιμοποιούσα ως τώρα, απο τη στιγμή που μας "άφησε" (@#*&! αν τσακώσω αυτόν που το πήρε...) το G5, πιάνει όλη την παλάμη και... δεν ξέρω, προσωπικά πάνω στο steelseries qck heavy σε φτιάχνει για πολλές ώρες άνετης χρήσης. Γλυστράει άνετα, και μετά απο το αντίστοιχο καλιμπράρισμα απο το panel είναι και ακριβέστατο. Απο design... ΜΑΚΡΑΝ ότι καλύτερο έχει καθίσει επάνω στο γραφείο μου σε ηλεκτρονικό, και όχι μόνο. Εξαιρούνται ίσως αι διάφορες... κορασίδες (a.k.a "πιζουλίνια©") Η εναλλαγή matte και gloss δίνει ωραία υφή, και το μπλε logo είναι φετίχ τελείως. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχουν κάνει οι άτιμοι, αλλά το φως απο μέσα πέφτει στα μάτια σου ανάλογα με τη γωνία απο την οποία το κοιτάς και δε φωτίζει απλώς όλο το σχέδιο με δυνατό μπλε φως. Εϊναι όπως πρέπει. Προσωπικά θα προτιμούσα να υπάρχει και επιλογή για να μένει μόνιμα αναμένο βέβαια, αλλά νταξ... Παραμετροποίηση πολύ καλή, επιδόσεις, όσο το έχω δοκιμάσει, πολύ καλές (δεν έκανα και πολλά βέβαια, fps καθόλου, λόγω έλειψης χρόνου. Μόνο δύο ματσάκια Red allert και age of epmires), το μόνο που με χάλασε μέχρι τώρα είναι: α) οτι το κουμπί για αλλαγή προφιλ είναι στην ΚΑΤΩ μεριά του ποντικιού (=άβολο κάργα) β) οτι οι επιλογές για ταχύτητα του δείκτη, sensitivity και acceleration είναι universal και δεν αλλάζουν για κάθε προφίλ χωριστά. Με την αλλαγή προφιλ αλλάζουν τα: dpi, polling rate και οι ρυθμίσεις των κουμπιών, αλλά όχι και οι υπόλοιπες επιλογές. Εκτός κι αν κάτι μου διαφεύγει ακόμα. Αυτά! Y.Γ. Θα έκανα κανονικό review αλλά δυστυχώς πρώτον αυτή τη στιγμή η καλύτερη κάμερα που έχω είναι αυτή του... κινητού (2Mapapixels) και δεύτερον και κυριότερον, δεν έχω καθόλου χρόνο. Εξετάσεις και ειδικά μαθήματα γαρ. :suicide2:) Υ.Γ Πώς διάλο γίνεται να μετατρέψεις μια λέξη σε Link? Π.χ να γράφεις "εδώ" και να σε πηγαίνει... εκεί? Πριν την αναβάθμιση του forum το 'χα, τώρα θέλω update. :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Ιούνιος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Δεν απειλήθηκε μόνο η δικιά σου αλλά και η δικιά μου που έκανα την ερώτηση.:yes4: Ωραίο το μίνι ριβιουδάκι σου σε ευχαριστώ :worship: ΕΔΙΤ Αμάν ρε γατούλη ούτε μία οξεία δεν αφήνεις. Πλάκα κάνω, καλά μας κάνεις και μας υπενθυμίζεις με πολύ (τακτ) τους κανόνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούνιος 17, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2009 To scroll wheel είναι "ομαλό" ή έχει "στάθμες" ;Όσον αφορά την ερώτηση σου για το λινκ, στον editor επιλέγεις την λέξη, (στο παράδειγμα σου το "εδώ" ), πατάς το "εισάγετε link", βάζεις την διεύθυνση και είσαι κομπλέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιούνιος 17, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2009 To scroll wheel είναι "ομαλό" ή έχει "στάθμες" ;Όσον αφορά την ερώτηση σου για το λινκ, στον editor επιλέγεις την λέξη, (στο παράδειγμα σου το "εδώ" ), πατάς το "εισάγετε link", βάζεις την διεύθυνση και είσαι κομπλέ. 1) Το scroll wheel είναι με στάθμες, απόλυτα ελεγχόμενο, σε καλή θέση, ήσυχο και δίνει καλή αίσθηση. Και πλήρως παραμετροποιήσιμο. Με αρέζει. 2) @VIL & @Volrath Thanks!:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.