GoMaR Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2009 για 4μερο με την κοπελα μου...Εκτος απο Παρο πειτε καμμια αλλη γνωμη.Αλλα ηθελα καπου κοντα ωστε να ειναι φθηνα τα εισητηρια και να μη φαμε τις ωρες με το ταξιδι. Δε θελουμε πολυ ταμπα τουμπα οπως μυκονος στυλ δε θελουμε ομως ηρεμια οπως Αγκιστρι. Θελουμε να υπαρχει ενα μερος που να το περπατησουμε να εχουμε επιλογες και για βραδυ και για φαι και για παραλιες κλπ κλπ κλπ ωστε να μη βαρεθουμε. Επειδη σκεφτομαι μεσω κοιν.τουρισμου να βρω κουπονια γιαυτο αν ειναι πειτε τοποθεσιες να ψαξω ξενοδοχια.Αλλα αρχικα ας αρχισουμε απο Παροικια η Ναουσα.Τι απο τα 2 ; Επισης δε νομιζω να νοικιασω αμαξι εκει. Μη μου πειτε τπτ Σαντορινη η Ροδο....να πατε εσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Τίποτα Υδρες - Σπέτσες? Κοντά, γραφικά και για ζευγάρια.. απο θάλασσες δεν ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 16, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 σπετσες εχουν χαλια θαλασσες παντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Ιούνιος 16, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 για 4μερο με την κοπελα μου...Εκτος απο Παρο πειτε καμμια αλλη γνωμη.Αλλα ηθελα καπου κοντα ωστε να ειναι φθηνα τα εισητηρια και να μη φαμε τις ωρες με το ταξιδι.Δε θελουμε πολυ ταμπα τουμπα οπως μυκονος στυλ δε θελουμε ομως ηρεμια οπως Αγκιστρι. Θελουμε να υπαρχει ενα μερος που να το περπατησουμε να εχουμε επιλογες και για βραδυ και για φαι και για παραλιες κλπ κλπ κλπ ωστε να μη βαρεθουμε. Επειδη σκεφτομαι μεσω κοιν.τουρισμου να βρω κουπονια γιαυτο αν ειναι πειτε τοποθεσιες να ψαξω ξενοδοχια.Αλλα αρχικα ας αρχισουμε απο Παροικια η Ναουσα.Τι απο τα 2 ; Επισης δε νομιζω να νοικιασω αμαξι εκει. Μη μου πειτε τπτ Σαντορινη η Ροδο....να πατε εσεις Αίγινα πολύ μαμάτα πήγα λαστ σαμμερ στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας και πέρασα πολύ ωραία Κια για 4ήμερο ότι πρέπει.Και θα πας και τσακ μπαμ. Και αν πας θα σου πω και τις καλές ταβέρνες :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Ιούνιος 16, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Βραδινή ζωή έχει σίγουρα καλύτερη στη Νάουσα. Από την άλλη βέβαια η Παροικιά είναι πιο κοντά στην Πούντα που αξίζει να επισκεφθείς και έχει αρκετά γραφικά σοκάκια να κάνει τη βόλτα σου. Γενικά δεν είναι μικρό νησί το ιδανικό θα ήταν να νοικιάσεις ένα μηχανάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 16, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Ναύπλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 16, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Μεταξυ παροικιας και ναουσας μην το συζητας καν, εννοειται ναουσα. Το πρωτο ειναι λιμανι, το δευτερο ειναι παρος. Η πουντα, αν εννοεις το bar-club, οκ αλλα οχι πλεον σε αυτη την ηλικια κ με παρεα κοπελα. Εναλλακτικα, σου προτεινω την μηλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Ιούνιος 16, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 Θελουμε να υπαρχει ενα μερος που να το περπατησουμε να εχουμε επιλογες και για βραδυ και για φαι και για παραλιες κλπ κλπ κλπ ωστε να μη βαρεθουμε.Παροικιά έχει και τα στενάκια της και έχει κοντά 2 φοβερές παραλίες : 1)Μαλατέστα ( ή αλλιώς Κριός), ασύληπτα νερά και καλή οργάνωση χωρίς να γίνεται πανικός2) Παρασπόρος : μεγάλη παραλία με κύμματα αν γουστάρεις φάση.Φαγητό έχει πολά καλά μέρη στοιν Παροικιά , και η δήλωση οτι είναι λιμάνι, απλά δεν υπάρχει..Επειδη σκεφτομαι μεσω κοιν.τουρισμου να βρω κουπονια γιαυτο αν ειναι πειτε τοποθεσιες να ψαξω ξενοδοχια.Αλλα αρχικα ας αρχισουμε απο Παροικια η Ναουσα.Τι απο τα 2 ; Επισης δε νομιζω να νοικιασω αμαξι εκει.Έχει σε γενικές γραμμές καλή συγκοινωνία απο θέμα συχνότητας δρομολογίων και σε λογικές τιμές. Όμως αμα θες να πάς σε κλαμπ θα πρέπει είτε να περιμένεις ως το πρωί, είτε να πάρεις ταρίφες που πραγματικα ΓΔΕΡΝΟΥΝ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 16, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 και εγω για Ναουσα σκεφτομαι γιατι ολοι αυτο μου λενε... αλλα αν το παω με τον κοιν.τουρισμ. που με συμφερει και βασει αυτου κυριως ψαχνω...για την περιοχη Ναουσα εχω 3 επιλογες ενω στην παροικια πολλες πιο πολλες..(πανω απο 20 δλδ ) Το πολυ πολυ μενω παροικια και θα περασουμε το ιδιο καλα....η παιρνω τη σκηνουλα μου και παω ελαφονησο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 16, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 ......Φαγητό έχει πολά καλά μέρη στοιν Παροικιά , και η δήλωση οτι είναι λιμάνι, απλά δεν υπάρχει.. ενταξει παιζει να ειμουνα λιγο υπερβολικος προς χαρην παραλληλισμου :flower: Εχω μεινει και στα δυο, ξεκαθαρα προτιμω ναουσα χωρις ομως να σημαινει κατι αρνητικο για παροικια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Ιούνιος 16, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2009 ενταξει παιζει να ειμουνα λιγο υπερβολικος προς χαρην παραλληλισμου :flower: Εχω μεινει και στα δυο, ξεκαθαρα προτιμω ναουσα χωρις ομως να σημαινει κατι αρνητικο για παροικια. κοιτα αμα παει με την κοπελια καλυτερα ναουσα.. να βρει μια κρεπερί ανοιχτή άμα την πιάσει και καμια λιγούρα στις 5 το πρωί Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 17, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2009 Εμένα η Πάρος δε με συγκίνησε καθόλου. Είχα κάτσει 8-9 μέρες και την γύρισα όλη με αυτοκίνητο.. δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Αν θέλεις φανταστικές παραλίες, φανταστικό φαγητό και λιγότερη νυχτερινή ζωή πήγαινε Μήλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 17, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2009 Μηλος μονο παραλιες.Παρος μαζευει οτιναναι κοσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 17, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2009 Αν θες και νυχτερινή ζωή, και καλό φαγητό, και όμορφο νησί, και ωραίες παραλίες, μάλλον κοιτάς σε λάθος Πέλαγος Το μόνο κακό είναι ότι πέφτουν λίιιιιγο μακριά τα νησιά του Ιονίου :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούνιος 17, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2009 Αν θες και νυχτερινή ζωή, και καλό φαγητό, και όμορφο νησί, και ωραίες παραλίες, μάλλον κοιτάς σε λάθος Πέλαγος Το μόνο κακό είναι ότι πέφτουν λίιιιιγο μακριά τα νησιά του Ιονίου :whistle2: man αμα εχεις καλη παρεα, παντου καλα ειναι, ακομα και στην Σαλαμυκονο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 17, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2009 Δε διαφωνώ σε αυτό Με καλή παρέα, ακόμη και στην Αθήνα (:hang2:) είναι ωραία Την καλή παρέα το δήλωσε εξ αρχής ότι την έχει. Απλά ζήτησε και κάποια ακόμα πράγματα, τα οποία, κατ'εμέ, τα βρίσκεις εύκολα μαζεμένα στο Ιόνιο, με μόνα αρνητικά τα μεγάλα νησιά (δεν αξίζει να πας αν δεν έχεις ή αν δεν νοικιάσεις αμάξι), και τη μεγάλη απόσταση από την Αθήνα :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 17, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2009 λοιπον σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις. κοιταγαμε μεσω κοινον.τουρισμου και τελικα καταληξαμε Παροικια μιας και Ναουσα δεν ειχαμε επιλογες. Οποτε θα κλεισουμε σε αυτο και θα νοικιασουμε μηχανακι ωστε να μπορουμε να παμε και Ναουσα.. το ξενοδοχειο που θα μεινουμε ειναι αυτο : http://www.erihotel.gr/ Δεν υπηρχε κατι καλυτερο ουτε πολυ ακριβο μας ηρθε 26Ε το ατομο την ημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraklisvel Ιούνιος 23, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2009 Μηχανάκι;Θα σας φάει η άσφαλτος την ώρα βρε....Η παροικιά είναι υπέροχη για καφέ βόλτα και ψώνια.Πολύ πιο ρομαντική, και έχει πιο πολλούς ξένους τουρίστες.Η Νάουσα έχει το ..ελληναριό. Κλαμπάκια, και ...μπουζούκια και όλα τα συναφή.Αν κυνηγήσεις ταξί φρόντισε να πάρεις τηλ ταξιτζήδων γιατί είναι πολύ λίγα πραγματικά και παίζει να ξεμείνεις εκεί. ΚΤΕΛ παίζει μέχρι τις 4 το πρωι νομίζω το καλοκαίρι και το θεωρώ συνετό να πάτε με ΚΤΕΛ απο Νάουσα Παροικιά γιατί με μηχανάκι βραδιάτικα δεν θα το συνιστούσα.Έχω δουλέψει σεζόν σερβιτόρος στην Σαντα Μαρία που είναι κοντά στην Νάουσα.Θα σας το πρότεινα για χαβαλέ και ωραίο μπιτσόμπαρο.Όλη η Πάρος χτυπιέται απο αέρα. Αν ξενερώνεις με τον αέρα στη θάλασσα, εοιμάσου...Να πάτε Πούντα, Χρυσή Ακτή, Αντίπαρο, και να φάτε βάφλα παγωτό στο στενό με τις κρεπερί στη Νάουσα! 2284052491τηλεφωνο απο το κάμπινγκ στη Σάντα Μαρία. εχουν δικο τους λεωφορειο. ρωτα για να πατε για μπανακι εκει τσαμπε αν γίνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.