Jump to content

Συνδεση κονσολας στον Η/Υ μεσω VGA??

Theorw

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αναρωτιεμαι πας γινεται να συνδεσω το PS2 ή το Wii μου στον υπολογιστη μεσω της καρτας γραφικων.

Δεν μπορει αυτο κεντρικο βισμα(κιτρινο) και ολα αυτα τα καλωδια που εχει μεσα η καρτα καπου θα χρησιμευουν.Θελω δλδ video IN οχι OUT!!!

Γινεται?Θελει καποιο προγραμμα???Και αν ναι ΠΩΣ???

Ευχαριστω!

Δεν μπορείς. Όπως είπες χρειάζεσαι video in, και η 4850 που έχεις δεν διαθέτει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα συνδέσεις στο monitor σου, και να βάλεις κάποιο input signal switch. Αλλά με το ps2 σε κόβω χλωμό, γιατί δε θυμάμαι να έχει ψηφιακές εξόδους.

Άμα σε καίει πολύ, μια λύση είναι να βρεις κανα tvtuner που να έχει video in. Παίζουν μεταχειρισμένα στα 10-15ε και μπορείς να κάνεις άνετα την δουλειά σου. (Κάνεις κ capture :p )

Εχω δει μετατροπεα απο svideo σε DSUB15 για να το συνδεσεις με οθονη.

Με το pc για θες να συνδεσεις την κονσολα? Για capture?

tv tuner και μενα μου φαινετε η ευκολη λυση (θα χεις να βλεπεις και τηλεοραση xD)

Εκτος κι αν δεν εχεις free pci οποτε θα πρεπει να ψαχτεις κι αλλο :(

Εχω δει μετατροπεα απο svideo σε DSUB15 για να το συνδεσεις με οθονη.

Με το pc για θες να συνδεσεις την κονσολα? Για capture?

Thanks για τις απαντησεις.

Και για capture και για να τα εχω ολα μαζεμενα οχι σαλονια κλπ κλπ...Αλλα οπως με βλεπω το κοβω για καμια καλη 23αρα με τν μαζι και θα κανω δουλεια μια χαρα!!

Απο περιεργεια,η 1900χτ ειχε video in η ειναι η ιδεα μου?

Εγω θυμαμαι οτι η 9800 pro ειχε ενσωματομενο tv tuner... αλλα οσο κυκλοφορουσε ηταν πανακριβη (ηταν και agp).

Ναι τουλάχιστον κάποια που διάβασα είχαν svideo in

Καλα θυμομουν λοιπον...Ειχε ολκληρο chip π εκανε αυτη τη δουλεια!

Κριμα που δεν εχουν και οι συγχρονες καρτες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.