Kats Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2012 καλησπέραΣήμερα αγόρασα ο πατέρας μου το netbook Acer Aspire one 722.Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι στην εκκίνησηπατάω το Power ->booting the kernel press Y within _ seconds to force file system ...και μου ζητάει linux live CD edition v9.2 linux root@localhost /l#Πραγματικά δεν έχω ιδέα.:sauer028: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kats Ιούλιος 17, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 αυτό που έκανα προς το παρόν δίχως ακόμη να τρέξει το σύστημα είναιΑπ' τον σταθερό κατέβασα το Unetbootinφόρτωσα στο stickaki μου το ubuntu 12.0.4 μπήκα στα bios του netbook επέλεξα να Bootarei από το usb δυστυχώς όμως δεν έκανε φυσιολογική εκκίνηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 17, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 Φερε το αυριο απο το σπίτι να το χαϊδέψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kats Ιούλιος 19, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 τελικώς καταφέραμε χάρη στον dr.panea να φορτώσουμε απ' το stickaki μου τα ubuntu Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 19, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2012 δε θα μας πειτε πιο ηταν το προβλημα δλδ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kats Ιούλιος 20, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2012 εγώ όταν δοκίμασα να μπουτάρω από το stickaki επέλεξα στο bios λάθος θύρα υποδοχής USBκανένα ιδιαίτερο πρόβλημαέπειτα drivers, στη συνέχεια μέσω του site ubuntu forums κάποιες διορθώσεις για το συγκεκριμένο μοντέλοκαι τέλος στο terminal κάποια upgrade (o dr paneas ξέρει καλύτερα)Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το τι εξυπηρετούσαν τα boot-up linux που είχε πάνω το netbook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 21, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2012 Το netbook είχει πολλά παιδικά νοσήματα. Πρώτο και κύριο ήταν ότι αν του έβαζες Ethernet καλώδιο, και μετά συνδεώσουν σε Wifi τότε κολλούσε και ήθελε hard reset. Για αυτό κολλούσε και στην αρχή. Μετά, είχε κι άλλες βλακίες, όπως δεν δούλευε το touchpad, ήθελε restricted drivers για το wifi, πείραγμα για να δουλεύει σωστά η μπαταρία και επειδή ήταν κάποια έκδοση brazos δεν έπαιζε το 3D Accel στο Gnome 3. Αντώνη αν θες πόσταρε το link από το Ubuntuforums που σου έκανα bookmark να υπάρχει ως reference. Από κει πήρα όλες τις "λύσεις". Αν και τώρα το μύνημα αυτό θα το δεις μετά από 10 μέρες αφού πετάς για Κύπρο. Πάνε στον Hadji για Fifa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.